herkese merhabalar, pazar günü enez e gittim..gerçekten denizine hayran kaldım.Daha önce oralarda ve ege denizinde hiç avlanmamıstım .Her ne kadar oranın yabancısı olsamda denizi boş döndürmedi çok şükür beni..ispari,karagöz ve bir tanede mercan tutabildim..Aslında hedef balığım büyük mırmırlardı fakat mırmırlar hep ufaktı..orada avlanırken diğer olta atan arkadaşlar yunusların gezdiğini ondan dolayı balığın çok azaldığını söylediler..Azalmış hali buysa normalde nasıldır acaba merak ettim doğrusu..ayrıca bugun yola cıkmadan sahile ugradım ne var ne yok diye..yine aynı balıklar vardı ancak bugun ayriyeten ispendek alıyorlardı...Bunlarda fotoğraflar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Balıklar sülünezle yakalanmıştır...Enezle ilgili bana hertürlü konuda yardımcı olan forumdan arkadaşımız Okan abiye çok teşekkür ederim...Daha iyileri sizlere gelsin..herkese rastgelereeling
Tebrikler keyifli bir av olmuş, mercanların kıyıdan gelmeside ilginç, avlarınız bol ve bereketli olsun
Tebrikler Seyfullah Verdiğim bilgilerin işine yaramasına çok sevindim. Oraya alıştıkça daha verimli avlar yapacağından şüphem yok. Kısmetse ben de bu Cuma 15 günlük bir tatil için Enez'e gidiyorum. Bakalım balıklar beni özlemiş mi
bana çok yakın yerde avlanmışsınız. 150 mt ileride büfemiz var. çamlığa giderken derenin yanında. mavi büfe reklamda yaptık arada. olta attığınız yer deniz okulunun iskelesi. biraz daha dereye doğru, ince burun tarafında çok daha güzel balıklar alırsınız. bir sonrakine gidersiniz umarım. bu arada avlak bölge vermiş olacağız ama olsun. eneze gelen az kişi var . ayrıca hafta sonu gelen olursa beklerim.
maalesef. keşanda çalışıyorum. sadece hafta sonları enezde oluyorum. sahilde büfemiz var. ailem orda. bende cumartesi geceden gidiyorum pazar akşama kadar ordayım.
Caner kardeş benim kocaali köyünde asker arkadaşım var onun tavsiyesi ile sultaniçe köyünde bir hafta kalmıştım limandan sizin orada paçoz derler mavi kefal limanın içindende değişik balıklar yakaladım enezi özledim aşık olunacak bir yer kucak dolusu selamlar
sultaniçe de güzel yer. ordan sahil yolu var. kestirme olarak enez sahile çıkıyor. çok kısa bir yol. o yoldan enez limanına giderek çarpma ile kefal levrek alabilirsiniz. gelirsenizde beklerim. saygılar.