Herkese selamlar.İstanbulluyum,44 yaşındayım,evliyim,19 ve 14 yaşlarında iki çocuk babasıyım.Telekominikasyon sektöründeyim .Ben,eşim ve çocuklarım (maaile) oltacıyız.Siteyi uzun zamandır misafir olarak izliyordum.En sonunda üye olup bir tanışalım dedim. Malum, bilgi paylaşıldıkça değerlenir.Sizcede öyle değilmi? Ayrıca dip trol yapanlara,tırıvırı kullananlara,dinamitle avlananlara çok yorum.Bu kişiler korkarım çocuklarımıza,torunlarımıza oltayla tutmak için bile balık bırakmayacak.Birde oltamızın üstüne üstüne inatla gelen tekneciler yokmu? Neyse şimdilik bu kadar.İleriki günlerde sohbete devam ederiz.Selamlar,saygılar,bol avlar(limitler dahilinde)rastgele. En çok zargana,mırmır,levrek,karagöz,çupra avlarını severim.Tabi yemeyide
Ünsal bey aramıza hoşgeldiniz, Güzel düşünceleriniz içinde teşekkür eder keyifli paylaşımlarınızla birlikte olmayı dilerim.
Yeniden merhaba ve selamlar.Bu güzel hoş geldin mesajlarınıza çok teşekkür eder saygılar sunarım.Tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın