ENEZ VAKIF KUMSALI (SAROZ)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında gkhndry tarafından paylaşıldı.

1. gkhndry

gkhndry Gökhan

Favori Kamış:
    SHİMANO CATANA 2.70 14-40 GR, SHIMANO SPIN JOY 2,10 MT 10-30 GR
    Favori Makine:
    OKUMA CEYMAR 40 , SHİMANO AX 1000 FB
    En İyi Avı:
    LEVREK 3200 KG.
    ARKADAŞLAR HAFTA SONU ENEZ E GİDECEĞİM. VAKIF KUMSALDAN MIMIR VE ENEZ LİMANDAN KARAGÖZ VS. AVLAMAYI PLANLIYORUM. SİZCE BU BÖLGEDE AVLAMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BALIKLAR NE DERECEDE ÇIKMAKTADIR VAKIF KUMSAL VE ÇEVRESİNE YAKIN BİR YER SÖYLERSENİZ ORDA DA AVLANABİLİRİM.. YEM BİLGİSİ DE VERİRSENİZ SEVİNİRİM. İSTANBUL DAN BORU KURDU VE SÜLÜNEZ GÖTÜRECEĞİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

2. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    Vakıfta avlanacaksan denizle kumsalın birleştiği yerlerde oraya has bir solucan çıkıyor onları kullanabilirsin hemde çok zahmet istemeyen bir şekilde çıkartırsın ufak ufak kaz mutlaka göreceksin...Şu an orada tam zargana zamanı deli gibi zarganası vardır,uzak atışlarda güzel mırmırlar alabilirsin ve vakıf sahilinden enez tarafına yürürken bir dere ağızı var oradan at-çek ile veya canlı yem ile levrek alabilirsin...Enez limanı ise süprizlere açık bir yer neredeyse her çeşit balığı bulman mümkün...Ayrıca trakonyalara da dikkat et bolca mevcut...Rastgele

3. gkhndry

gkhndry Gökhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    LEVREK 3200 KG.
    Teşekkürler bilgi için...

4. tarvas

tarvas TALHA ARVAS

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 9 2.40 (10-40 GR), SİLSTAR 4.20 SURF
    Favori Makine:
    OKUMA RTX 40S, RYOBİ EXCUSİMA 8000Vİ VE 4000Vİ
    En İyi Avı:
    LEVREK 1 KİLO, ZARGANA, 40 CM TURNA
    Son iki senedir Vakıf'ta Sultaniçe tarafına kadar olan kıyıda 1-20 Ağustos arasında Zargana için verim alamadım, sanırım zarganaların zamanı bir 15 gün kaydı, zira 2008-2009 yıllarında Ağustos başında (01-10) çok iyiydi...

Bunun dışında mırmır, levrek ve kum kurdu için söylediklerine katılıyorum.

Ben yemli ile almıştım levreği gece avında...

Sahte ile geçen sene amatör olarak denedim birşey alamadım, sadece takip aldım.

5. kacak

kacak Aytaç Kaçak

Merhaba Burak,
    Bu haftasonu Enez tarafına gideceğiz.Bölgeyi tam olarak bilmediğim için hangi taraflara gitmeliyim? Vakıf sahili mi yoksa Sultaniçe' den mi verimli av yapılır?

6. gkhndry

gkhndry Gökhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    LEVREK 3200 KG.
    Ben vakıf a gittim. Küçük balıklar yemleri bitirdi iki tane geldi onlarıda geri saldım İspariydi sanırım. Gece büyük ihtimalle mırmır çıkar orada ya da daha büyük ispariler yer çok güzel ama hazırlıklı git güneş battıktan sonra sivri sinekler gelio ben gece kalamadım bu yüzden o yüzden avı güneş batımında sollandırdım. Yemini çok al boru kurdu ve sülünez eminim çok zevk alacaksn o bölgeden. Rastgele...