Öncelikle herkeze merhabalar bu yaz 2 haftalık Eneze gittiğimizde pek istediğimiz balık yoktu ama yinede kısmetimize tanesi 25 cm üstü mırmırlar geldi daha güzellerinin sizle olması dileği ile rastgele [/URL][/IMG] güzel bir istavrit [/URL][/IMG] güzel bir mırmır ortalama 300 gr flndı [/URL][/IMG] tuttğum en güzel mırmır 5 litrelik pet şişeye soktuğumda kuyruk komple dışarıda kalıodu 35 cm flndı küçük karagöz iğne çok kötü yerden girmişti kurtaramadım küçük bi ispendek ama tatilimin tek levreği olunca dayanamadım aldım Daha güzellerinin sizle olması dileği ile rastgele
Mırmırın maşallahı var ama daha da önemlisi; küçük ve büyük balık arasındaki farkın farkındasın ya işte bu yüzden tebriği hakediyorsun İslam abicim.
tebrikler kardeşim mırmır süpermiş.Büyük - küçük hususun da her zaman böyle bilinçli olmanı dilerim...
tebrikler islam kardeş özelliklede büyük küçük balık konusundaki bilincin bu gerçekten taktir edilmesi gereken bir husus kancana bol bol büyük balıklar gelmesi dileğiyle rastgelsin...
Tebrikler. Sen küçük balıkları geri saldıkca emin ol daha büyükleri oltanı ziyaret edeceklerdir. Bilinçli avın için tekrar tebrikler. Rastgele.
Tebrikler.Paylasimciligin,bilincli bir avci olman cok guzel.Ve ben eminimki boyle bir avci bir dahaki sefere o ispendegi de almayacak (gercekten inanarak soyluyorum,yanlis anlama) Hadi rastgele...
Ztn başka tutabilseydim salıcaktım ama gelmedi pazardakilerin hiç tadı olmadığı için bitane tadımlık deniz levreği olsun dedim.
güzel balıklar almışsın kardeşim mırmır 10 numara ne zevklidir onu çekmesi yeni avın için şimdi den rast gele