Enezden Çıplak çıktı :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ckaratep tarafından paylaşıldı.

1. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Ah keşke bu balığı ben tutmuş olsaydım da bomba bir rapor yazsaydım keşke :D ama bana kısmet olmadı. ben sadece çıplağa biraz sürtüneyim, elim değsin belki alışkanlık yapar diye düşündüm ve asıldım fotoğraf makineme. Saros da bu balık varmıydı bilmiyordum, öğrenmiş oldum. tutanın ellerine sağlık. inşallah en kısa zamanda bu balık ve niceleri, daha büyükleri hepimizin oltasına takılır :) kısmet se hafta sonu tekrar Enez de olmayı planlıyorum. geçen hafta levrek yoktu nasipte. bakalım ne zaman böyle balıkla bana nasip olacak :)

saygılar.

2. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Caner elin değmiş bi kere :D bundan sonra onun peşinden koşarsın artık :) Antalyada Mersinde yakalandığını biliyordum ama enezde ilk defa duydum

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    bende yeni gördüm. hatta balıkçılar eskiden çok vardı. şimdi tek tuk var dediler. bende bunu kaçırmayayım dedim. 40-50 sene sonra torun tombalak nette gezerken görürse bak enezde de bu balıktan varmış eskiden desinler istedim :)

mesela ben 1997 deki akya avının videosuna bayılıyorum. arka fonda barakalar var. hatta bizim barakamız da gözüküyor. ne kadar güzel bir anı :)
    bilgi : ilk kısımda gözüken karşıdaki ada semendirek adası.yunanistana ait.

4. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Başlığı görünce millet bir an heyecan yapacak :) Çplak 1 kilo da olsa, 30 kilo da olsa mücadele zevki açısından müthiş bir balıktır. Umarım sizin de oltanızı şenlendirir bir gün.

5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sarikuyruk degil, gercek bir akya. :thumb:

6. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikLer..

7. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    İnşallah senin oltana da gelir Caner kardeşim.Sevgiler.:) :) :)

Bu fotoğrafa bakar bakmaz allah, allah insan böyle bir balık yakalarda avlak yerinde veya tekne de fotoğrafını çekmez mi diye bir an aklımdan geçirdim, sonra okuyunca gerçek meydana çıktı.......
    benim gibi artık bütün balıkçı arkadaşlar böyle düşündüklerini zannediyorum.:):):)

8. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    Ahh ahh. keşke oltama tutulsa da sonra alıp götürse oltamı, razıyım :) genel olarak bu balık ne tür yemle yada ne tür bir sahte ile alınabilir. bilginiz varmı acaba ?

Orhan abi iyi temennilerin için teşekkürler. aynı şeyleri düşündüm bende ilk anda. nerede aldınız bu balığı, ne ile aldınız abi gibi sorular da sordum ama cevap alamadım :) söylemediler. Bir de balıkçı abiler için fotoğraf birşey ifade etmiyor sanırım. onlar için para önemli, o an değil. ne yapalım bende kaçırmadım fırsatı hemen resmi kayıt ettim :)