saygideger balikavi üyeleri, senelerden beri amatör balikcilikla ugrasirim bos zamanlarimda,ama simdiye kadar daha hic bir engelli kardesimi olta avinda görmedim,bu olay benim dikkatimi cekti, bu sabah baska üye arkadasimiza konuyu actim,engelli kardeslerimizi olta balikciligina tesvik edebilirmiyiz diye,o da olabilir cok iyi organize etmek gerektigini söledi. ben burada konuyu aciyorum,5 engelli kardesimizi bir dahaki olta baikciligi etkinligine katmak istiyorum,bu 5 kardesimizin bütün masraflarini biz karsilayalim,gelislerini gidislerini o günkü masraflarini hatta onlara birer makina oltasi hediye edelim.bunu yapmak icin sizlerin yardimi gerekli..ben maddi manevi herseye hazirim..ve bu kampanyaya 100 ytl bagisliyorum..umarim nice duyarli arkadasimiz cikar maddi manevi yardimlarini esirgemezler bu konuda yardim ederler..icimizden biri bu konuyu organize edebilirse memnun olurum..herkese simdiden cok tesekkürler.
Murat dünde konuştuğumuz gibi düşünce olarak harika bir olay.. ancak çok iyi planlanması gereken bir durum..Konuyu açman güzel oldu en azından bir tartışma ortamı ile neler,nasıl yapılabileceği konusu biraz netlik kaznır..
evet serdar bu konuyu ikimiz acmis olduk artik geri dönüs yok hem etkinlikte tanismis oluruz..saygilar.
Bence öncelikle bunu çok iyi planlamalısın. Olacak demekle olacak bir iş değil bu. Profesyonel yardım alınmalı bu konuda. Sanırım Namık sana yardımcı olur bu anlamda. Özelden Namık ile mesajlaşabilir ve yardım alabilirsin sanırım. yoğun değilse kesin yardımcı olacaktır.
Namık Abi'nin de dediği gibi engelli demek daha uygun olacaktır. Konu gerçekten müthiş olmuş.Uzun zamandır sitede beni heyecanladıran böylesine bir konu olmamıştı.Öncelikle fikir ve paylaşım için teşlekkü ederim. Burada mutlaka fikirler çoğalacak ve nihayate kısmen de olsa erecektir.Benim nacizane fikrim öncelike bunun iller bazında olması.Nitekim Ankara,İstanbul ve İzmir Türkiye'nin en büyük şehirleri ve organizasyonların da toplandığı noktalar.Mesala yaşadığım şehir İzmir'de bu işi ben üstlenirim.Yapacağımız bir İzmir organizasyonu ile buradaki öncelikle yakın engelli arkadaşlarımızı ve daha sonra belki derneklerle irtibata geçerek onlarla ortak bir organizasyonu gerçekleştirebilriz.Tbai her il bunu bu şekilde yapabilir.
cok tesekkürler ufuk konu basligi degismistir...yardimlarini bekliyoruz..maddi manevi ve fikir olarak...cok saol
Ben İzmir için gerekeni ilk eylem planı olarak aldım listeme.Özelden ve msn den de İzmir için ilgili arkadaşlarla görüş alışverişine başlarız.Yalnız tabi şu an gece olduğu için site kalabalık değil,mutlaka yarın ve sonrakı gün bu konuda daha detaylı bir çalışma,yol haritası çıkacaktır.
http://www.ayder.org.tr/ yukardaki link belki bize yardımcı olabilir en azından fikir olarak benim evimin çok yakınında olivium alış veriş merkezinde bir stantları var ben konuşabilirim fikir baabında isterseniz
Koral Abi sayfayı inceledim,dernek sürekli faaliyet içerinde belli ki.Eğer onlarla konuşup fikir alış verii yaparsan bence çok iyi olur.En azından bir ucundan başlarız.
bizimde etrafımızda böyle engelli abilerimiz arkadaşlarımız var ve hepberaber balığa gideriz icabında sırtımızda taşır beraber çamurda yuvarlanırız çünkü onlarda bizim insanlarımız bizim içimizdeler ve onlara hepimizin vefa borcu var
tesekkürler ömer...burdaki amac daha hic olta balikciliginla tanismamis engelli arkadaslarimizi olta balikciligina tesvik etmek.cünki biliyoruzki engelli kardeslerimizin sosyal aktivite imkanlari kisitli,ama olta balikciligini o kisilere yayarsak evlerinde kapali kalmaktan kurtulmalarini saglayabiliriz,en azindan bir baslangic yapmak gerekli oldugunu düsünüyorum genel olarak.saygilar
murat abiye teşekkürler Bir engelli olarak öncelikle murat abiye(mavisu) teşekkürü bir borç bilirim.Uzun zamandır siteyi ziyaret edememiştim.Böyle bi konuyu görünce şaşırdım ve sevindim neden sevindim diye soracak olursanız çocukluğumdaki toplum artık silinip yerini daha duyarlı ve bilinçli abilerimin almasına sevindim ve bunun hayatımda önemli bir yeri olan balık avı sporunda olmasına 2 kat daha sevindim .Gerçekten engelli kardeşlerim balık avı sporuyla tanışırsa hayata daha sıkı sarılacaklardır.Kendim bizzat yaşadığım için onların ne kadar mutlu olabileceğini anlatamam.Şimdiden bu konuda emeği geçen ve geçeceklere sonsuz teşekkürler