Erdek-Bandırma civarı çadırda koanklanacak yer?

Konu, 'Bölgeler' kısmında şanssızbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

Arkadaşlar merhaba... Bandırma-erdek civarında 2-3 gün çadırda konaklamayı düşünüyorum. Sesiz, sakin güvenli, denize girilebilecek ve balık yapan aile için uygun önerebileceğiniz yerler neresi var? Senenin yorgunluğunu atıp biraz kafa dağıtacağımız ama çok kalaba olmayan insanlardan uzak bir yer arıyorum... TEşekkürler...

2. karacabeyli

karacabeyli Lütfi ALAGÖZ

En İyi Avı:
    turna-2,5 kg.
    Erdek-Bandırma

Erdek te Ocaklar mevkii çadır kurmaya müsaittir,balık için yerel balıkçılardan fikir edinebilirsiniz, Askeriyenin oralarda çok iyi balık yapıyor ama izin vermiyorlar herkese.

3. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    furkan kardeşim sendikamızın üyelerine piknik olarak her yıl tuttuğu bir yer var karavanların ve çadırcıların gönül rahatlığında terciğ ettikleri bir yer denize sıfır çam ağaçlarının altında tam sizlerin beğeneceği bir yer :) adını şimdi hatırlayamadım ama düzlerden sonra eski erdek yoluna dönünce 500.600metre ilerde yarın adınıda yazarım;)

4. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum... araştırıyorum ben de bir yandan umarım her şey yolunda gider...
    her şey gönlünüzce olsun

5. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Kardeşim mustafanın dediği yer ant kampinğ dediği gibi güzel bir yer düzler mevkinde sakin çam ağaçlarının altında bol şanslar.

6. TheFisherKing

TheFisherKing Efe

Favori Kamış:
    AlbaStar
    Favori Makine:
    BaNax SX2000C
    Kapıdağ Yarımadası

Merhaba ,

Erdek'ten köylere kıyı şeridini takip edip giderseniz aralarda güzel koylar var ayrıca konaklayabileceğiniz yer de bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Kapıdağ yarımadasının tüm kıyı şeridinde bu tür koylar var, sakinlik konusunda tam aradığınız gibi bir yer diye düşünüyorum. Aileniz ile gidebileceğiniz Marmara Bölgesindeki en uygun yerlerden birisidir.