Merhabalar; Haftasonu Erdeğe yazlığımıza gitcem.Burası ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.(Ne çıkar hangi olta vs.) Saygılarımla...
Yem olarak sülünez kullanabilirsin. Erdek iskelesinin sol tarafı kurbağlıdere sağ tarafa doğru uzanan kumsalda cuğra mevkii olarak geçer. Çuğra mevkii kumluk alandır ve sülünez bulabilirsin. (Benim zamanlarımda vardı ) Verim alacağın av meralarıda, Turan, Narlı ve Ocaklar tarafı olabilir. Karagöz, Lidaki, Eşkina alabilirsin. Hatta ve hatta sabah 5 civarları Turan köyüne doğru gidebilirsen Levrek içinde at-çek deneyebilirsin
Benimde açmak üzere olduğum bir konuydu,isabet oldu. Sülünez kullanmayan bir acemi ne yem kullanabilir Erdek'te? Nereden nasıl bulurum ben bu sülünezi
öneri sülünez i bandırmadaki olta malzemesi satan dükkanlardan bulabilirsin balık içinde tavsiyem edincik altı,hıdır köy, özel idarenin karşısındki kayalar(eşkine) mevkilerinde avlanabilirsin turan köy kayalarıdada şansını dene narlı için bişey diyemeyeceğim.svgiler
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,Bandırma'dan yem alma gibi bir şamsım olmadığı için midye deniyeceğim.Ne çıkarsa bahtımıza artık
Ben de lapinimi erdekte tuttum iskele altından midye çıkartıyordum ağustosda bende gideceğim bilgiler için teşekkürler tamda açacağım konunun üzerine geldi bende narlıya gideceğim