Öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar ve hayırlı ramazanlar.. Daha öncede konu açtım fakat cevap alamadığım için tekrar şansımı denemek istedim.. Bayramdan sonra erdek ocaklarda bir süre bulunacağım bu tarihlerde kıyıdan ve tekne ile ne gibi avlar yapabilirim,yakın çevredeki yerlere de gidebilirim araçla olacağım.. Ne gibi avlar yapabilirim ne gibi takımlar götürmeliyim yanımda yemli ve spin denemelerim olacak.. Bilgisi olan ve paylaşmak isteyenler varsa cevap bekliyorum aynı dönemde orda bulunacak olanlar varsa beraber av yapmak isterim.. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim selamlar..
Hocam Ocaklar'dan sonra Narlı diye bir yer var. Daha verimli olabileceğini düşünüyorum. Bir de Kapıdağ yarımadasının diğer tarafında yani Bandırma'dan sonra Erdek değil Dalyan tarafına giden yolun sonunda Karşıyaka eski adıyla Pereme diye bir köy vardır. Mendirek'te iri ispariler ve karagözler çıkabiliyor. Oraya gelmeden de Dalyan diye bir yer var. Bir aralar balık çiftlikleri vardı orda. Hala var mı bilmiyorum. Kumsaldan o bölgede mırmır da deneyebilirsin. Tabi ben buralara gideli en az 7-8 yıl oldu. Şu anda tam durum ne bilmiyorum. Rastgele
Çapariyle kayıktan heryerden istavrit ve mezgit alırsın yemli dip oltayla farklı çeşitlerde olabilir birde yanında çinekop çaparisi bulundur, bu sene yapacak sanırım azda olsa..
istavrit ve mezgit verimli olur sanırım bu sene izmit körfezi de maşallah diyelim doyurdu bizi.. ama çinekop yaparsa da çok güzel olur mutlaka hazırlıklı gidicem teşekkürler..
Ooo İsa abi saolasın inşallah bu beklentinizi karşılarım,bol bol da dalış yapmaya niyetim var bakalım neler var neler yok.. Bu arada 12 ağustosta izne çıkıyorum bayramdan önce o taraflara gelmeye niyetliyim haber veririm bir kaç gün önce müsait olursanız hem bir araya gelir hemde olta sallarız beraber..
çuğraya gelmede kayalık yer arkasında çarşılar var klasik dip oltasına midye takarak çok sayıda karagöz ve deyişik balıklar çıkara bilirsin .... bide iskelede fenerin orada şamandıralı takımla zargana alabirsin... orada sahte balıkta yüzdürebilrirsin rasgele