Erdek Okçular

Konu, 'Bölgeler' kısmında barisozulu tarafından paylaşıldı.

1. barisozulu

barisozulu Barış OZULU

Favori Kamış:
    Kamış+Makine+ Misine+Fırdöndü+ İgne+Kurşun
    En İyi Avı:
    koca bi deniz yıldızı
    EEE herkez sırayla tabe .Bende artık tatilin güzel havasını solumak için yola çıkmak üzereyim . 1 hafta süreyle Erdek Okçular da olacağım.Tabi bizim tatil anlayışımız mümkün oldugu kadar çok balık avı oldugu için sizlerden Okçu lar bölgesinde şu aralar avlanabileceğim meralar , balık çeşitleri ve kullanılacak takımlar hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar . Yarın akşam yola çıkacağım gerçi haberleri ordanda alırım ama siz hemen yazın bekletmeyin beni olurmu. :)

Son düzenleme: 24 Temmuz 2008
  2. Erdek Okçular neresi çıkartamadım..Okçuları kapıdağda ilkkez duydum..Ocaklar olabilirmi??:confused:

3. barisozulu

barisozulu Barış OZULU

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    koca bi deniz yıldızı
    Ah abi valla ilk cevabın senden geleceğini biliyodum tabiki haklısın ocaklar tabiki yanlış hatırladım galiba öyle yazmışım ama sen orayıda bilrisin zaten :)

4. babaçi

babaçi Coşkun

Favori Kamış:
    olta,
    En İyi Avı:
    aynalı sazan.7 kg
    ocakların bir kaç koy ilerisinde doğanlar köyünde madya ile çupira ve mırmır aldım.

bölgede daha önceleri balık üretme çiftlikleri vardı ve kaldırıldı.ben hiç ummadığım kadar iri çupiralar ve mırmırlar aldım

5. Ocaklar da mevsim itibarıyla başta Mırmır sivriburun karagöz ve azda olsa ispendek yakalanabilir..Ancak özellikle mırmır yakalama konusunda sıkıntın olmaz..Yem olarak borukurdu ve midye verimlidir..Tekne ile açılma şansın olur ise istavrit ve izmarit bol miktarda yakalanabilir..Ancak narlı ve ilhanlar köyünden sonraki koylarda şansın misliyle artar..Doğanların sol burun başında (eğer buruna ulaşabilirsen) Rüzgarlı havada 2 numara alba kaşık ile levrek alınması kuvvetle muhtemeldir..Ancak av gün doğmadan alacakaranlıkta başlamalı ve 09:30 lara kadar ısrarla sürdürülmelidir.;)

Ocaklar ile doğanlar arasında 4 yerleşim yeri vardır..ve araları yaklaşık 22-23km dir..Ocakların birkaç koy sonrasındaki koylar maymunderesi,çınaraltı,beyazevler site önü ve narlı sahili başlangıcının olduğu koydur..:)

6. barisozulu

barisozulu Barış OZULU

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    koca bi deniz yıldızı
    Herkeze çok teşekkür ediyorum yeteri kadar açıklayıcı olmuş inşallah size raporlaı yazabilrim teşekkür ederim.