Erdekte oltam gidiyordu.

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında Crazy_Fish tarafından paylaşıldı.

1. Öncelikle merhaba arkadaşlar ben balık beslemeyi çok severim babamla bu işin ticaretini yapıyorduk ve evdede 16 tane akvaryum vardı birden nerden çıktıysa annem bunları götürün dedi evde 2-3 tane akvaryum var benim bu sevgim balık tutmaya döndü balık yemeyide çok severim bir gün dedem annemi babamı beni abimi ve anneannemi tatile götürdü bende oltamı felan aldım tatilde 2-3 gün geçti ben iskeleye gittim olta attım bir baktım abim kepçemle balık tutuyor dedim napıyosun balıkları ürkütüyorsun ilk defa balık tutacaktım bende birden olta elimden gitmeye başladı oltayı bir çektim lapin geldi hayvancağız hemen öldü bnde ellemedim bilmiyorum yenirmi yenmezmi çöpe attım neyse oltamı iskeleye koydum yosunlar felan vardı orada abime bir şey anlatıyordum kepçemin filelerini yırtmıştı 1-2 dk geçti içerden bir şey alim gelim dedim abi oltaya sahip ol dedim tabi abimde kendi halinde balıklarla uğraşıyor aslında balıklarla alakası yoktur nerden çıktıysa bu sevgi bende yem olarak suya dalıyordum midye çıkaruyordum balıklar bayılıyorlar hastasılar midyenin neyse ben bir geldim olta düştü düşecek abime sen neden bakmadın dedim olta iyice gerilmiş yosunların içinde hayvan 1 cm çekse suya düşecek neyse bende oltayı bir çektim ucunda 20-25 cm lik kaya balığı kurbağa balığı ömrümde 2 defa balık tuttum oltayla ben bu siteye bilgilenmek için geldim bu daha 2. üyelik günüm komşumuzla adadaki seyhan gölüne gideceğiz o hep karataşa gidiyor aslında ben 14 yaşına girdim 8. sınıfa geçtim.:D Benimde hikayem böyle.

Bol balıklı günler herkeze.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Eylül 2008
  2. themad2

themad2 Serdar

Cümlelerini Düzgün Kur Hepsi Yarım :D
    Bi ara erdeğe gelirsem iki acemi sallarız oltaları ;)

3. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    Makara tipi olta en iisi.
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    h.g

Hoş geldin baya heycanlı gördüm snei.Heycan yapma daha cok balık yakalarsın.Bu akşam marmaris sahil kenarından gece 12 den sonra ava gidiyorum yakalarsam fotolarını cekerim :D:D

4. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    aramıza hoşgeldin kardeş keyifli paylaşımlar :)

5. h.b. herkeze merhaba ama ne yapim heyecanlı olmayın diyorsunuz ben daha yeni öğreniyorum.:D