Balıkesir / Erdek ilçesine henüz yeni geldim Eğer mümkün olur ise üç beş sene kadar bu güzelim doğa harikası yerde kalmak istiyorum.Tam bir doğa, deniz ve müzik tutkunuyum.Bir okadar da avcılık sporuna merakım var.Doğru şartlar oluştuğunda özellikle zıpkın avcılığı yapmak istiyorum.Şimdilik ve bu gün itibari ile zıpkın avcılığına ilk adımımı atarak gerekli olan tüm malzemeleri araştırarak ve büyük bir seçicilik öğrneği gösterdiğime inanarak ve sunun da aldım.Umarım bu kapsamlı ve güzel dostluklar kurabilacağimize inandığım site ve formun da harika arkadaşlıklar ve dostluklar kurar,güncel ve tecrübelere dayanan bilgilerin paylaşımını yaşarız. Balıkesir/Erdek den tüm balıkavı.net. formu okurlarına ve tüm deniz,av tutkunu doğa aşıklarına saygılarımı sunarım. RUHUNUZUN GIDASINI RUHUNUZDAN EKSİK ETMEYİM EFENDİM
öncelikle hoşgeldiniz sizinle burada bişeyler paylaşabilmek ortak arzumuzdur. sizden imza ayarlarınızı yapmanızı (isim yaş nerden katıldığınız ve kan grubunuz gibi bilgiler) rica edicez çünki en azından hitabta kusur etmemiş oluruz. saygılar...
Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Erdek en sevdiğim yerlerden biridir,8 sene her yaz bir fiil tatile gitmişimdir, aşağı yukarı 6-7 senedir gidemiyorum nasıl Erdek denizi kirli idi bir aralar bilgilendirirsen sevinirim....
Merhabalar, hoşgeldiniz.. Erdek gerçekten güzel ve yaşanacak bir yerdir, bir dönem Bandırma, Erdek ve Ocaklar üçgenindeydim, tadını çıkarın..
Erdek'te 2 ay kaldım bu yaz,deniz temiz yalnız lodos esince kıyıda çok miktarda deniz anası toplanıyo.Tatlısu tarafında deniz anası olmuyo pek.Oraya giderdim yüzmeye.