Erkan& Emrah JİGGİNG 18.08.2013 Lahoz Kum grıdası

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında frmerk tarafından paylaşıldı.

1. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Meramız Kumluca 5 adalar olduğu için çok erken yola çıktık .3:00 de kendimi emrah kendi teknesi ben kendi teknemle gidiyorduk yolda buluştuk.Başladık yola 1:45 yol sürdü hemen hemen korsan koyundan indirdik tekneleri başadık meraya yolculuğa dalgalardan birbirimizi ara ara göremiyorduk okadar büyüktüler ki benimle hayatında ilk defa balığa giden komşumun yüüzndeki korkuyu görünce elimi biraz gazdan çektim :) emrah 5 adalara vardı bende 4-5 dakika rötarlı da olsa ulaştım orada arkadaşımız mehmet vardı onunla selamlaştık ve balıkbulucuyu çalıştırdım.40-45 metrelerde çok güzel bir sırt buldum ama dalga vardı ve bizi kayalara savuruyordu derken balığı aldım ama 4-5 metre kaldı kayalıklara bende bir elimde balık bir elimde motoru çalıştırdım ve yol vermeye çalıştım zorda olsa dalgalardan dolayı uzaklaştık sonra mücadeleye başladık balık 2-5 kg civarı bir lahoz du Kum gridası tekneye aldık .Daha sonra meraları dolaşmaya devam ettik emrahla av arkadaşı mustafanın kamışlar denize doğru çekilmeye başladı bağırış çığırış .Emrah balonu görünce bastı kalayı epey iri bir balondu mustafa arkadaşa benim gridanın aynısı geldi :) derken Emrah bir palamut çekti 1 kg civarı sırtı da birkaç palamut aldılar , büyük bir balık emrahın iğneyi koparttı lambuka veya iri bir kuzu olabilir diye düşündük.Ben 3 tane iri balık kaçırdım birisi iğneyi kırdı resmen devdi.İlk meraya denemeye yaparken bir balık yapıştı büyük olduğu belli birbaktık gelen bacak kadar bir balon ağzında vücudunda iğne dolu ucube gibi sonarın aynasına bile saldırıyor neyse onu bırakıp yolumuza koyulduk yemli denedim birkaç ufak mercan aldık ama onları denize iade ettik .Korsan koyuna geldikki ne görelim koy tıklım tıklım en az 400 kişi daracık koyda :) bizim arabaların arkasına en az 20 araba koymuşlar 1 saat sonra anca çıkabildik yola çok yorulduk yolda uyuklayarak geldim resmen .Bu da av ile ilgili birkaç resim.

Buda piskopat Hanos

Balon bacak kadar var .Aynama saldırıyor :)

2. catosan09

catosan09 Çağatay

Favori Kamış:
    Okuma Salina Telesurf, Okuma VSystem 270 10-40gr
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra XTC 14000, Penn Sargus 5000
    tebrikler. güzel balik almışsınız:)

3. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Teşekkürler.

4. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    tebrikler abi gerçekten güzel balıkmış :) daha iyileri nasip olsun bugun duydum 5 adalar da güzel lambukalar çıkmaya başlamış tavsiye ederim ;)

5. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Ben yemicem balığı pek tutmuyorum .Ama avlanması zevkli bir balık o yönden sportif olarak tutulabilir salınırsa da süper olur balonların azalması için yavrularını yiyorlar ..5 kilo civarı balonlar var oralarda hala.

6. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Maşallah abi
    :)))

7. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Bu ne güzel bir av maşallah :)

Allah denizlerimize zeval vermesin. Bu balonlar olmasa eminim daha çok balık tutacaktık. Lambuka demişken bana gelen eğer lambuka ise en az 10 kg dı. Evde pense ile zor düzelttim sahtenin iğnelerini.

8. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Keşke bende görebilseydim , cyrr

9. melikşah

melikşah ........................

Adaş tebrik ederim biraz meşakatli bir av olsada yinede güzel kareler.:thumb:

10. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Eyvallah adaşım :) Sanada denk gelir inşallah çeşit çeşit.

11. melikşah

melikşah ........................

Amiiinnn aminn:)
    Bende bu hafta tatildeyim kısmet olursa,ama kıyıdan takılacağım için pek ümidim olmasa bile yinede amiiinnn adaş reeling :thumb: