Erkan& Emrah JİGGİNG TEAM Antalya

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında frmerk tarafından paylaşıldı.

1. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Pazar günü sözleştiğimiz gibi dakika geçirmeden olay yerinde buluştuk :) internet arcılığıyla tanıştığımız recep isminde bir yeni jigging avına başlayan be tecrübe kazanmak isteyen bir arkadaşı yarım saat bekleyip 30 defa aradıktan sonra uykusuna yenik düştüğünü anlayarak yolumuza gecikmeli olsada koyulduk.Fazla denemediğimiz bir merayı denemenin tedirginliği ile başladık ava yolda çapari denedik çok geçmeden bir ağırlık 4 adet palamut aldık .Asıl jig avı için buradaydık 10-15 dakika olmadan meraya geldik başladık jige sonra bir sürü gördü emrah altta kuzu olduğunu anladık ama yanımıza o an gelen adam jigi yukarı alırken kuzuyu almayı başardı biz 4-5 saniye geç kalmıştık jigleri aşağı indirirken .Emrah tarama yaparken allta iki tane balık olduğunu gördü sonarda aşşağı indirmemle balığı almam bir oldu sonrası malum başladık çekmeye çok zorlamadı balığı tekneye aldık.3 kg civarı bir lahoz du .Bir iki kez vuruş aldı emraha büyük bir balık yapıştı ama ne yazıkki balığı kaçırdık alamadık .Açık poyrazdan dolayı durulucak gibi değildi yemlide denemeye başladık 1-2 kg mırmır barbun ve çeşitli balıklar aldık sıcak olmaya başladı emrahın şemsiyesinide yapay resif yaptık rüzgarla tekneden uçtu gitti balıklara yuva olur inşallah.Limit altı balıkların hepsi denize iade edildi sağ sağlim şükür.Yeni bir av macerasında görüşmek üzere.

Meralar da gezinti son sürat takribi 40-45 km
    https://www.facebook.com/photo.php?v=10201828504420612&set=vb.1422557885&type=2&theater

Buda emrah kardeşimle geçen hafta aldığımız orfoz

Buda o avın videosu

https://www.facebook.com/photo.php?v=101517...e=2&theater

İyi seyirler dileriz.

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

yanlış anlamayın ama ilk resime hasta oldum avınız için de daha iyilerinin rast gelmesini dilerim en kötü gününüz böyle olsun

3. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Gridalar fenaymış.. Kaptan balığın yerini biiyor sanırım :)

4. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Bizim kaptan fena :) tanışırsınız pazar günü

5. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    teşekkürler

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    internet arcılığıyla tanıştığımız recep isminde bir yeni jigging avına başlayan be tecrübe kazanmak isteyen bir arkadaşı yarım saat bekleyip 30 defa aradıktan sonra uykusuna yenik düştüğünü anlayarak ?????

sizin tecrübeniz varmı erkan bey ? , kafanız kızıp tkene fiber almadınızmı . millete para vermemk için sanki cok biliyorsunuz herşeyi ya emrah bey size gösteriyor , o değil benım 10 15 senelik arkadaşıma laf söüyorsunuz yeni tecrübe kazanmak isteyen felan diye , asıl tecrübe nedir biliyormusunuz, insanların -leri aramak yerine insanlara daha düzgün iletişim kursanız daha saglıklı olabilir . adam uyanamamıs ne var bunda belki alkol almıstır belki işten yorgun gelmiştir. ? ne gidip adamın arkasından konsuup forumda benım arkadasımı kötülüyorsunuz ?.

7. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Yetililer tarafından artık üyeliğimin yasaklanmasını ve bütün mesajlarımın ve raporlarımın silinmesini istiyorum, gerçekten sıkıldım raporlarımın alakasız şeylerle meşgul etmenizden.Gerçek amatör balıkçılara sesleniyorum beni affedin ama artık rapor paylaşmayacağım .

8. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Arkadaşınız için olumsuz olacak bir yazı görülmemektedir. savunmaya geçmenize sebeb olan tecrübe kazanmak isteyen diye yazılmış burası amatör balıkçıların yeri hepimiz tecrübe kazanmak için balığa çıkmıyormuyuz .
    bizde arkadaşlarla sabah erken kalkıp balığa gidelim dediğimizde hazır olanları alıp arabaya bineriz gelmeyen olursada 1 kez ararız cevap gelmezse devam ederiz.bize söz verip sorumluluğunu yerine getirmedi diyede ona kızmaya hakkımız olur belki avda ihtiyacımız olan birşeyin sorumluluğu ondadır...
    arkadaşınızı yarım saat bekleyip 30 kez aramışlar kesinlikle olumsuz bir şeyde denmemiş uykusuna yenik düşmüş diye nazikçe sözler kullanılmış , bence güzel raporlar sunan aynı şehirde yaşadığınız bu kişiyi kazanmak için yazısını tekrar okuyunuz

9. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Dostum gerçekten sağol ama bunları kaç kez yazdık ettik ama hala aynı yerde kaldı bu yüzden elini yormaya değmez .Ben şunu çok iyi anladım artık tanımadığım kimseyi ne balığa götürürüm ne iyilik yaparım süttem ağzım yandı bir kere ne yoğurt yerim ne başka birşey.Forumdaki çoğu kişi beni anladı onların affına sığınıyorum ve artık bu forumdan gidiyorum yemin ederim o kadar sıkıldım aynı şeylerle uğraşmaktan bıktım tükendim.İyi forumlar dilerim kalın sağlıcakla.

10. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Çok güzel özetlemişsiniz. :thumb:

11. kasım yavuzkurt

kasım yavuzkurt kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    güzel av arkadaslar guzel balıklar tebrıkler

erkan ustadım sakın ol kucuk tartısmaları buyutmeyın aranızdakı bu sıtedekı cogunluk bu ısı hobı ıcın yapan amator balıkcılar ve hepımız mutlaka burdan bırseyler ogrenıyoruz mesela ben bıldıgımı sandıgım ama yalnıs bıldıgım cogu seyı bu sıte sayesınde ogrendım yanı hepımız acemıyız murat ustadım savunmaya gecmıs sevdıgı bır arkadası herhalde gergın bır gunu olabılır aranızdakı tartısmayı tam olarak bılmıyoruz hepımızın saygılı olalım yeter sıkmayın canınızı ıgnenız keskın olsun

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ellerinize sağlık olsun.

Daha güzel ve bereketli nice avlar dilerim.

Olta suda ise gerisi boştur teferruattır. Balık tutuluyorsa kimin oltasında ise takım her zaman çalışır elde her zaman övünür. o yüzden en kötü av gününüz bu şekilde olsun devamına rasgele.

Bu işin en acemisi benim, ben olsam ne olur olmasam ne olur sonuçta güzellikleri tebrik etmek lazım.

Sevgiler

13. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Eyvallah dostum teşekkürler .

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    allah askına insan gibi konuşun . adamın gelmediği etmediği raporda ne alakası var asıl dengesız konu acan sensin ben sizden bıktım.

15. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=55450 burdaki topic'te zaten yeterince tartıştınız neden burdada aynı konuyu taşıyorsun anlamadım, gerçekten bu tür muhabbetleri okudukça formdan iyice soğuyorum.

16. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 Spin Kamış
    Favori Makine:
    shimano technium 3000 sfc
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Tebrikler,güzel bir av.Kullandığınız jig ve misinayı yazarsanız sevinirim.Avlarınız daim olsun.

17. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

18. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Kamış Okuma cedros speed jig 90-200 gr atarlı
    İp 0,35 effe dynamix braid
    0,70 Fc suffix loader
    MW 180 gr pembe

Sizede bol bereketli avlar inşallah
    reeling :thumb:

19. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    +1 :thumb:

20. Spin33

Spin33 Arda

:thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

Bende sessizce takip ediyorum. Eminim benim gibi onlarca kişi var.