Bayramda Ermenekte olacağım gerekli araştırmamı yaptım ama bikaç sorum olacak. 1.Ermenek hes baraj gölünde avlanmayı düşünüyorum;fakat bölgede hiç tecrübem yok bu yüzden bilenler bana av yasağı ve balıkların bulunduğu bölgeleri bildirirse sevinirim.reeling 2.Sazan avlamayı düşünüyorum. yem olarak mısır ve solucan atmayı düşünüyorum uygun mudur?reeling 3.Sizce ne tür bir kanca ve ağırlık takımı kullanmalıyım?reeling Şimdilik bu kadar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ermenekliyim ama malesef hiç birini bilmiyorum. Yeni baraj yapıldı göksu üzerine. Göksu bizim köyün oralardan çıkıyo. Tatlı su kefali vardı orlarda. Bide dişli balık diyo babam ama alabalık sanırım. Çözemedim hala... Rapor yayınlarsan merakla okuyacağım.
Bahsettiğiniz ermenek hangi ermenek bilmiyorum ama ermenekli bir abimizin raporu.Belki yardımcı olur http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=42128
İlkin kardeşim merhaba Tebliğ 2/2 ye göre bölgede av yasağı yok sadece baraj gövdesinin ve su alma tünelinin yakın kısımları yasak balık nerelerinde olur sorusuna gelince ortalama 59km kare alanda nereye gidersen balık bulursun ancak göl yeni ve dipte çok ağaç ve küçük çalı çırpı kalıntısı var dikkate alman gereken husus bu sazan için yem olarak basit bi hamur ve mısır kullandım ben işe yaradı takım konusunda benim takımım sadece yay ve bir adet iğneden oluşmakta iğnem 01 numara çapraz bir iğne inşallah sana verdiğim cevaplar işine yarar ve güzel bir raporunu okuruz RASTGELE...