merhaba arkadaşlar erzurum a yeni geldiğimden dolayı avlak yerleri hakkında pek bir bilgim yok...Tortum gölü yada göletinde alabalık varmıdır ve avlanmak sirkülerde serbest mi...?Bir de bu göl hakkında bilgisi varsa avlak bölgesi hakkında bilgi verirse sevininrim..treşekkürler..
Ben Tortum'luyum Tortum gölünde gökkuşağı alabalığı var gölden ileride bulunan 7 göllerde de çok fazla gökkuşağı var ama kırmızı benekli alabalık olan dere ismi veremem
evet yaa bide burda erzurumda öyle bir şey var köylerde olan gölet ve barajlarda köylüler izin vermiyolarmış...kurallar ve limitler çerçevesinde olduktan sonra onlara ne..dışardan adam gelip balığı bitirmesin biz avlanalım mantığı hakim insanlarda sahiplenmişler göllere barajlara..kendilerinin malları ya...bir yer sordum o yerden köylü tanıdığın olmazsa seni sokmazlar dedi..ben gideyim o göle beni sokmasın bakalım nasıl sokmuyormuş..kırmızı beneklinin yerlerini biliyorum ama genelde şu an sazan üzerine avlanıyorum..
Mehmet gardaş gel hele gel abele yakına, gorhma gel bi önce yahınnaşah. Kimsen necisen bi tanışah, gohlaşah eger gözüm seni tutarsa da helbetteki avlak bülgülerini de paylaşırıh.
He gurban , aynen öyle. Önce gözümün tutması lazım, sonrası kendiliğinden gelir zaten. Ha "bu nasıl olacak" dersen, söyle gubani araban var mı? Gonuşmama haggına sahipsen, gonuşduğun herşey aleyhine delil olabülür nitekim.
Gözeeeel. Pek alaaaa, gayet gözeeel. Peki söyle gurban; kancan, ipin, kamışın, livarın, kepcen var mi? Gonuşmama hakkın hala geçerli, ey düşün, doğri karar ver.
abicim dana burnu bile mevcut...en son bi kepçem yoktu onuda aldım...sende yokmuda bunlar bana soruyon be abecim...
Pek yavaşsan Memmedcan olmuyor böyle, bir mesaja 6 gün sonra cevap verirsen nasi olacak peki? Ben de pek hızlı sayılmam ancak balıkavı sözkonusu olunca nedense hızlanacağım tutuverir birden. Herneyse; bu hafta sonu Cumartesi günü bir av yapalım seninle Tortum olması biraz zor ihtimal, duruma göre önce bir gökkuşağı avına gideriz hayırlısıyla, bendensin. Sen sadece olta ve olta malzemelerini alacaksın. Kalın giysilerini ve yağmurluğunu alacaksın. Öncesinde ev adresini veya seni alacağımız bir yer belirleyip telefonun numaranla birlikte özel mesaj atacaksın. Haftaiçi görüşür icabında şahsen de tanışırız.
walla guzl olurdu ama cumartesı pazar nobetteyım...bıde benım takımlar su an sazan takımı ınsaalahh bır gun alabalıga gıderız bırlıkte nurı abı...gorusmek uzere..
selamın aleyküm ii b ayramlar polist26 abi yeni atandım erzuruma ufaktaN olta işine girmek istiyorum tavsiyerin nelerdir nuri abi sana da soruyorum
Forumda yeni olduğum doğrudur 9 yaşımdan beri av yapmaktayım. Sitede yetiştirdiğim çıraklarım usta olarak paylaşımlar yapmaktalar. Var gerisini sen hesap et
Tanısak bilsek fena olmaz. Kimlerdir o usta olmuş çıraklarınız? Gerçi henüz şahsınızı da tanıyamadık ama.idk
O ayın 14'ü hatta 12'si, bu gün olmuş ayın 22'si. Aradan ongün geçmiş ama ser verip sır vermiyon abim. Sırlar ve gizemler insanı yoran işler hocam, yorma bu kardeşini. Oraya sor, buraya sor? Bizzat sana soruyorum işte. Tanışmak, kendini tanıtmak istersen tabi.
Ben sizin av hikayelerinizi başkasından dinledim. Sizinle av yapmak isterim. Ne zaman isterseniz tanışabiliriz. Fetullahın av bayiinde buluşabiliriz.