Merhaba arkadaşlar. Sizlerle aynı hobiyi paylaşmak ve bir arada olmak mutluluk verici.. Umarım güzel avlar paylaşırız. Sağlıcakla kalın.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Çok şanslısınız, sitede Erzurum'dan değerli ağabeylerimiz var ve bilinçli, güzel avlar yaparlar. Değerlendirebilirseniz, size katacakları çok şey olacaktır eminim. Keyifli paylaşımlar dilerim.
aslına bakarsanız asıl amacım onlarla irtibat kurmak üyelik nedenim bu açıkcası. Tabi ki herkesten öğrenecek birşeyimiz olacaktır umarım ama birlikte avlanıp bu güzelim hazzın usül ve adaplarını öğreneceğim abilerimin de yakın olması onur verici olsa gerek
Aramıza hoşgeldin Bahadır kardeş, Keşke daha önceden tanıssaydın forumla...Bende erzurumdayım lakin tayin Eskisehir'e çıktı, 25 den 26'ya gidecez nasip olursa...Tayin çıkar çıkmaz hemen eskişehirdeki avlaklara baktım araştırdım ama Erzurum gibi her yeri su olan bol avlağı olan başka da bir yer yok sanırım...Aramıza Hoşgeldin...
Hosbulduk abicim. Hayırlı olsun tayininiz. Umarım hayırlı olur sizin için de.. Artık ara ara memleket ziyaretlerinde balık sevdanızı giderirsiniz. fakat eminim buralar kadar olmasa da Eskişehir tarafında da vardır güzel avlaklar. Kalın sağlıcakla...
Bu güzel sevdanın çağrısında bizzat tanışmayı, bilişmeyi elbette ben de isterim. Hemen hergün forumdayım. Nasılını, yerini konuşuruz geniş zamanda. Öncelikle bir hoşgeldin demiş olalım. Hoşgeldin Bahadır.
Abici demek ayrılık vakti geldi? Birlikte bir av yapamadık, şartlar denk düşmedi. Hayırlısı olsun komiserim. Rabbim gönlüne göre versin.
Konunun başlığını okuduğumda daha erzurumu görünce aklıma ilk nuri abi geldi. Bahadır aramıza hoşgeldin güzel paylaşımlar, avlar dilerim. Nuri abi bu hobide senin için fırsat, değerlendir derim.
Forumda en güzel tatlısu avlarının geldiği yer Erzurum. Doğu Anadolu'nun yüksek yapısı ile Karadeniz'in yeşilinin buluştuğu çok özel bir coğrafya olduğunu düşünüyorum, siz de bu bölgede bulunduğunu için çok şanslısınız. Sizden de aynı avları görmeyi dilerim, hoşgeldiniz.
İstanbul'dan bilmukabele... Balık avı net. ailesine hoşgeldiniz Bahadır Nuri abimin diyarına selam ve sevgilerimizle, avlarınız bol ve bereketli olsunreeling
Bahadırım aramıza hoşgeldin Balli Nuri abimiz sırtını bir sıvazlasın balıkçılıkta sırtın yere gelmez artık doğru yerdesin kardeşim keyifli paylaşımlar dilerim
O değerli ağabeylerin içerisinde ben de var mıyım? Hani hiç "ağabey" dediğini duymadıkta, ondan yani. Balli aşağı, balli yukarı. Yahut gel balli, git balli.