Sevgili dostlar Esenköy'de geçen hafta yaptığım avlardan bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum. İstavritler çapariyle, zarganalar ipek ve yemli sırtı ile alınmıştır.
Hasan abim tebrik ederim çok imrendim vallahi.Size eşlik edeceğim günü iple çekiyorum(zorla davet derler buna sanırım)
Tebrik ederim, esenköyde çalışmama rağmen pek av yapma fırsatı bulamıyorum ama size avlak konusunda bir güzellik yapayım. Zargana heryerde olur ama iri tosun gibi zarganalar şenköyün sahil kesiminde engere tarafından çıkar.İstavrit olarak liman açıkları güzel iş yapar.Estaş mevkiini geçince armutlu tarafında ise kalkandan tutunda mırmıra kadar karagözden tutunda levreğe kadar av çeşitliliği fazladır.Size rastgele
Çok teşekkür ederim, altın değerinde bilgiler bunlar. Sen aldırma Cengizin söylediklerine Ayrıntılarıyla paylaştığın için tekrar teşekkür ederim. Cengizim gelirsen eğer kurban bayramında botla bir yoklarız Fatih kardeşimin söylediği yerleri. Çok teşekkür ederim.
Yakalayamazsanız da çok dert etmeyin ,sabah saat 6 gibi gırgırlar dönüyor.Çeşit çeşit balıklar var hangisini beğenirseniz onu alırsınız. Hatta limanda ,kaan abide mart ayında 5-6 metrelik köpekbalığı vardı. Kurban bayramında yoğun şekilde nöbetim var olurda fırsat bulursam yaparız bir av.
İnşaallah Fatih Bey, çok memnun olurum. Tam teşekküllü orada olacağım inşaallah, dalış malzemeleri de getireceğim.
Tebrikler, zarganalar çok yakışıklı, senden daha trofe avlar bekliyoz dostum....dalışta belki baba bir levrek, kısmet.