Merhaba dostlar, 2 gün sonra kısmetse Esenköy'de 9 günlük bir av maratonu düzenliyorum. Zodiac botla yemli, çapari, sırtı denemeleri yanında zıpkınla da dalış yapacağım. Bu mevsimde verimli olur diye düşünüyorum. Esenköyde istavrit ve zargana avlamak artık zevk vermiyor. Değişik takım ve yöntemler denemek istiyorum. Örneğin canlı teke ile gece botla mendireğin hemen dışından eşkina yoklamak, levreğe sırtı çekmek, çok açıkta kalın yemli takımla eşek istavriti ve mırlan mezgit avlamak gibi atraksiyonlar hayal ediyorum. Bu noktada siz saygıdeğer arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum.
Şaka bir yana, bereketli ve keyifli avlar dilerim Hasan, herşey gönlünce olsun:thumb: Bende İstanbul, izmit ve karadeniz sahillerini deneyeceğim, umarım güzel raporlarla tatilden dönmek nasip olur.
Bu aksam ve yarin sabah spin denemelerim olacak sonuclari buradan paylasirim. Ciragin ciragi olmaz ama belki katilabilirim.
Bakalim insallah olacak biseyler.kim bilir belki 1-2 pasa kandiririz. Gorusuruz insallah.bayramin 2 gunu ve 3 gunu esenkoydeyim.