Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim ve ağabeylerim. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Bu mesajın aslında ayrı bir önemi var benim için. Hem 1000'inci mesajım, hem de doğum günümde yazıyorum. :thumb: Geçen hafta balık avlamaktan ziyade motorun sezon açılışını yapmak maksadıyla Esenköy'de botu indirdim suya. Orta boy istavrit, iri sardalya, yavru mezgit ve kraçalar bol miktardaydı. Yavru balıkları denize iade etmek en az balık avlamak kadar zevkli ve bende hobi haline gelmeye başladı. İmzamdaki botum tek kişiyle ve 2 kişiyle çok rahat plane'e kalkıyor. 3 Kişi dengeli oturmak kaydıyla iyi havada uçuş moduna geçebiliyor. BUYRUN VİDEOYA http://www.dailymotion.com/video/xzczxw_esenkoy-botla-ystavryt-avi-21-04-2013_sport#.UXr04UpROW0
Hasan öncelikle nice yıllara, sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle birlikte.Sonrasında avın için kutlarım, bereketli olsun rastgele.
nice mutlu sağlıklı yıllara. avlarınız daim ve bereketli olsun. paylaşım için teşekkür ederim. afiyet olsun
Bende diyordum ki nerede bu adamlar .... Abim öncelikle yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun... Motor bir harika görünüyor jet gibi gidiyor maşallah Allah güle güle kullanmak nasip etsin Esenköy burnum da tütüyor vallahi en kısa zamanda gitmeliyim artık farz oldu inşallah beraber ava da çıkarız abi
Doğum gününüz kutlu olsun. Taze balık ve keyfi herşeye değer. Benim de bot ve motor alma düşüncem var fakat Çanakkalede aşağısı Babakale tarafları rüzgarlı ve dalgalı vede akıntılı. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir de 3.20 bot 6 bg motor olur mu acaba. Ayrıca kayıt kuyut işleri var. Uğraşması cabası.
Hasan abi çok güzel bir video olmuş, tebrik ederim avını Ayrıca yeni yaşında kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol bol balıklı nice senelere :thumb: Videonun arka fon müziği olarak kullandığın parçanın ismi nedir abi ? çok hoşuma gitti
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Cengiz kardeşim çok teşekkür ederim. Hakikaten uzun bir süre denizden ve forumdan uzak kalmıştım. Eee sezonu açtık artık Esenköy'de buluşur beraber çıkarız balığa inşaallah. Teşekkür ederim. Bot motor seçimi konusunda forumumuzda hayli bilgi var. 3.20 bot ve 6HP motor ideal bir ikili gibi dursa da denizde 1HP fazladan güce bile zaman zaman ihtiyaç duyulduğunu göz önüne aldığımızda 8HP daha uygun olur diye düşünüyorum. Hele ki Babakale taraflarında kötü havaya yakalanırsanız 6HP yetersiz kalabilir. Kayıt işleri can sıkıcı olabiliyor bu konuda başlık açmıştım inceleyin isterseniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=46807 Çok teşekkür ederim. Size de sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Çok teşekkür ederim Ersin kardeşim, parçanın adı "Fish" linkini veriyorum: http://www.youtube.com/watch?v=M_Am8bSYIms
Teşekkür ederim, nokia'nın ucuz bir modeliyle çektim, görüntü kalitesi berbat haliyle. En kısa zamanda mali durumu toparlayıp bir GoPro almak lazım.
Merhaba Hasan uzun zamandır forumda göremiyorduk seni, sesini tekrar duymaktan ve raporunu görmekten memnun oldum. Tebrikler keyifli bir av yapmışsın, devamını ve daha güzellerinide dilerim. Ayrıca doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu nice yıllara...