Foruma fotoğraf yüklemeyi anca becerebildik. Bundan sonraki raporlarımızı paylaşmaya özen göstereceğim. İyi Seyirler Rastgele... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Zait abi eline saglık , çok güzel balıklar. Nicedir güzel avlar yaptığını biliyordum fakat resimlerini göremiyorduk, bundan sonra eminim ki sık sık göz ziyafeti çekeceğiz.. Nicelerine rastgele .. ( Raporu " Denizlerimizden güncel av raporları" başlığında acarsan daha çok arkadasımızın görme şansı olur) selamlar...
teşekkür ederim murat kardeş cevapben geciktiğim için özür dilerim ama yine esen köydeydim yeni geldim gelirkende gonceye uğradım ama iki yerdede hiç bişey yok balık yakalıdığım zaman bolbol paylaşırız inşallah rastgele.
teşekkür ederim burak kardeşim takım kasnağa sarılı 0.30 misina 1 veya 2 no delikli gezer kurşun 2 no güzel batıcı bir kanca yem mamun (kaçamarmara)
ispari sayın zait bey avınız çok güzel benimde bir abimin esenköyde yazlığı var sahilde bana hep netutacağını sorardı sanırım cevabını almış oldum. maalesef balık kıtlığının kanıtı av fotolarında gözüküyor eskiden sene 1982/86 sene aralarında biz isparilerden enaz 60-70 adet tutardık ama şimdi bu balıkların yüzünü unuttuk.sizin gibi usta avcılar sayesinde görebiliyoruz bu balıkları.ben bu balıkların oltaya asılışına bayılırım,çok zorlar oltayı çinekopu aratmaz. başarılarınızın devamını diliyorum.
güzel bir gün ve av zamanı geçirmişsiniz zait bey tebrikler. fotoğraflarda harika...yeni avlarınıza rasgele!!!