Abi çok güzel bir an yakalamışsın en güzeli çocukların ne kadar keyif alması eminim Pazartesi okulla da bu anı arkadaşlarına nasıl keyifle anlatacaklar ve videoyu seyrettirecekler Ellerine sağlık abi
Teşekkürler, bir elde dümen, bir elde dandik cep telefonuyla ancak bu kadar. Teşekkür ederim Cengizim çocuklar çok eğlendi hakikaten. Esenköyde bir türlü buluşamadık seninle. Kurban bayramında Allah izin verirse oradayız haberin olsun.
abi çok güzel kareler yakalamışşsın tebirkler.yunuslarda çok güzel bot ile yarış yapıyorlar birde renkleri farklı geldi bizim marmarada normalde yunuslar simsiyah oluyor bunlar daha açık renkli bota bukadar yaklaşmalarıda garibime gitti sanki akua parktan kaçmışlar gibi
Teşekkür ederim, yanımda istavrit olsaydı elimle beslerdim, çok yakındılar. Evcil Yunus bunlar Çok teşekkür ederim volkan kardeşim.
S.A dostum, kızlar çok şirin maşallah nazar değmesin. Gene yapmışsın tatilin babasını, yunusları da iyi yakalamışsın ekranda. motorun altına girince hız kestin farkettim, duyarlı arkadaşım.
Eyallah Okanım, o kadar yakınlardı ki pervaneye çarpmalarından korktum, yunuslara zarar gelseydi çok üzülürdük.