Arkadaşlar evli biri olarak ıstanbulda nerelerde hem piknik hemde balik avcılığı yapabilirim en uygun ve en nezih yerler hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim eşime balik tutmayı sevdirmem gerekli lütfen yardim
merhaba dostum. İstanbul için çok fazla şey istemişsin. Ondan dolayı kimse cevap verememiş olmalı. Ayrıca yaşadığın bölgeyi belirtmemişsin. Hem piknik hem balık tutma olayı bence aynı anda olmaz. Sadece tatlı su avcılığında bu dediğiniz bir nebze olabilir. Zira boğazda avlanacaksanız eğer sürekli bir hareket ve aksiyon içinde olacaksınız . Piknik ve nezih alan kombinasyonuda maalesef çok mümkün değil. Üstüne birde deniz kenarı seçeneği koymuşsunuz ki tüm ihtimalleri suya düşürdünüz
bora bey, nezih mekan değilde umama açık parklarda balık tutabileceğiniz hemde piknik yapabileceğiniz seçenekler var. ama hafta sonu ana baba günü oluyor hafta içi derseniz size bildiğim 2 yerden birinin adresini verebilirim.
Arkadaşım Bende hanımımla beraber bazen hafta içinde balığa giderim ayrıca akşam ları boğaza tarabyaya gider hem geniş mekan olduğu için piknik babında yemeğimi yer varsada balığımı tutarım 2. seçenekse emirgan parkında çocuklar oynarken ben balığımı tutarım 2 si bir arada ancak böyle olur 3. seçenekse gerçi bir arkadaş ta tavsiye etmiş şu an için en ideal yer haliç sahilidir,hem pikniğini yapar hemde balığını tutabilirsin tercih senin bol neşeli vakit ve avlar dilerim :thumb:
Tuzla sahilde hafta sonu her kes mangal yakıyor, ortalık dumandan görünmez oluyor neredeyse. Bir o kadar insanda olta sallıyor... Ama sadece sallamakla kalıyor çünkü buralar daha balık yapmaya başlamadı. Ama Kartal - Pendik arası belki tek tük gelebilir. Mangalı devreden çıkarırsan evde köfte-ekmek yapıp termosta çayını, meyve suyunu getirirsen Pendik, Kartal en uygun yerler, kalabalık değil.
kuzguncuk sahilinde ve kulelide balıta tutarsın piknikte yaparsın. ama kuzguncuk daha uygun kuleli çok kalabalık olur
Adanalı eski Balıkçılar "sabah balığa giderken kadın yüzü görürsen kısmetin kesilir" derler.. Ben onların yalancısıyım... ))))) cesaretiniz için kutlarım.. ) iyi eğlenceler dilerim...