27.12.1977 sabah saat 10.05 de dünyaya gelmiş olan bana eşimin aldığı ve biraz önce elime ulaştırdığı hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.Çok teşekkür ederim hayatım seninle evlenerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha hatırlattın bana bir ömür boyu yanımda olursun inşallah.
27.12.1977 sabah saat 10.05 de dünyaya gelmiş olan bana eşimin aldığı ve biraz önce elime ulaştırdığı hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.Çok teşekkür ederim hayatım seninle evlenerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha hatırlattın bana bir ömür boyu yanımda olursun inşallah. BORA BAHADIR ABANOZ BURSA 02.01.1978 BRH+ hangi tarih doğru
Bora'cım hem yeni yaşın ,hemde yeni oyuncakların hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bi yastıkta kocayın inşallah.Allah muhabbetinizi bozmasın kardeşim sende benim gibi şanslılardansın anlaşılan
Müjdat abicim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim yeni oyuncakları eşim Bülent'ten yardım alarak almış çok şükür allahıma hem eş hem iş hemde arkadaşlık konusunda kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.
bora yaşgünün hayırlı uğurlu olsun daha nice yeni yıllarla beraber geçirmenizi diler ve sağlık mutlu dolu günler dilerim yeni oyuncağın hayırlı uğurlu bol balıklı olsun.ALLAH bozmasın.
kardeşim Mutlu yaşlar dilerim. Tüm sevdiklerinle uzun sağlıklı ve kaliteli bir yaşam dilemeni temenni ederim. İnşallah o yeni surf takımın ile hayalindeki trofeyide cekersin. Saygılar...
Sağol canım benim.Ya bülent ben evin balkonundan sallasam mudanyaya kadar atabilirmiyim bu takımla???