Eski bir olay ama Dikkat

Konu, 'Genel Konular' kısmında pride75 tarafından paylaşıldı.

1. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Bilgisayarı temizler iken bu resimleri buldum. Tam olarak hatırlamıyorum ama bu sene Şubat yada Mart ayı içerisinde olmuştu. Hikayesine gelince, hafta sonu için kız arkadaşım ile Ağva'ya gitmiştik. Balık ile ilgisi bile yok belki alıştırırım diye olta takımlarınıda almıştım:) Riva deresinin deniz döküldüğü bir nokta vardır tam orası plaj ile birleşiyor. Oradan at çek yapmak istedim:) Balık bahane maksat zaman geçsin:) 2. yada 3. atışımda kıyıya çeker iken sazlara takılmıştı:) Bende kamışı kız arkadaşıma vermiştim tabi tam o anda dalga gelince aniden kendisini geri çekti ve ben elime alayım diye hamle yapar iken bu şekilde kaldım:)

Çocukluğumda bundan daha kötü olaylar başıma geldiği için soğukkanlıyımdır:) Panik yapmadan Sağlık ocağı aramaya başladım ama ne yazıkki hafta sonu olduğu için kapalı idi. O sırada avluda bekler iken şansıma bir amca geldi yanıma ve konuşmaya başladık. Kendisi diş hekimi imiş ve sağolsun görevli doktor arkadaşı cep telefonundan aradı. Doktor 5 dk içinde geldi ve ufak bir kesik atıp çıkardı:D

Gerisini tahmin edin:) İlk defa başıma geldi, özellikle teknede falan çok dikkat! ne kadar tecrübe olsa bile anlık dikkatsizlik..

2. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    resimleri koydugun ıcın cok saol ıyı geldi aksam aksam:) içim gitti..... geçmiş olsun ne kadar eski olursa olsun bu arada bızde oralarda her seyı atıp cektık kuspe yaylı rapala meps ne varsa attık elmızde , ama hıc bısey alamamıstık....

3. azizgerzeli

azizgerzeli aziz gerzeli

Favori Kamış:
    yasal olan her tür
    En İyi Avı:
    bende gizliş kalsa?
    geçmiş olsun dileklerimle Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun

4. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    geçmiş olsun arkadaşım oluyor böyle kazalar bazen

5. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    geçmiş olsun arkadaşım

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Geçmiş olsun..

7. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Gecmis olsun diyelim, gecmisse de... Balikcilik her yonden cok dikkat isteyen bir ugras, bir kez daha bunu hatirlattiginiz icin tesekkur eder, saygilar sunarim.

8. türkay

türkay

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    kalkan kaç kg olduğunu bilemiyorum
    abi geçmiş olsun demekki işi bilmeyenlerle hele hele işi bilmeyen bayanlarla balığa gidince çok dikkat edecez bundan sonra :Dtekrardan çok geçmiş olsun

9. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Çok geçmiş olsun Onur arkadaşım .Ama böyle ufak kazalar arada insanın dikkatini toplaması için gerekiyor bazen .Allah büyük kazalardan korusun.

10. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:D Başınıza gelmemesi dileği ile ama dikkatsizlik sonucu olursa bir doktor bulmanızı tavsiye derim..

11. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    Valla olta ile bir kaç kere avlandım.
    En İyi Avı:
    Bir keresinde 4-5 tane istavrit yakalamıştım..Haa birde yengeç...:)
    Çok acımıştır, geçmiş olsun. Ama kimbilir balığın canı nasıl yanıyordur, değil mi?

12. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Son zamanlarda bütün yazıları siyah kalın yazma olayları görüyorum.Böyle yazınca daha anlaşılır, daha okunur, daha dikkate alınıp önemsenir diyemi yapılıyor. Bende öyle yazayım hatta yazı puntasını büyüteyim daha iyi olur benim gibi gözleri bozuk olanlar gözlüksüzde okur ;):D

13. simendifer

simendifer Sennur

Geçmiş olsun arkadaşım... :( İğne batması kadar kötü bir şey yok. Tehlikesiz bir şekilde atlattığına sevindim...

Bir şey alamaman doğal, çünkü o azmakta kefalden başka bir şey yok. Etraftaki balıkçılarda gördüğünüz çupra ya da levreklere aldanmayın. Balıkçılar değil belki ama, lokantalara sorarsanız size onların çiftlik balığı olduğunu söylerler. Oradan kefalden başka balık çıkmadığını, oranın yerlileri, balıkçıları ve lokanta sahipleri açıkça söylüyorlar zaten. Hatta 100 mt gerideki yoldan yukarı çıkarken sağda bir kahvehane vardır, ordaki insanlara sorarsanız, onlar da balık durumunu anlatırlar.

Eğer denize açılmazsanız, orada balık açısından pek şanslı sayılmazsınız. Deniz tarafından kalkan denemesi yapılabilir.

14. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Bütün yazıları siyah ve kalın yazma olayını nerede gördüğünüzü açıklarsanız sevinirim. Ben görmüyorum da... Ayrıca yazıların siyah renkte ve kalın yazılması bir olay değil bir eylemdir;) Hem herkes siyah renkte yazıyor zaten , kalınlaştırınca daha koyu gibi görünüyor yalnızca... Anlayacağınız yapılan sadece kalınlaştırmak, renkte değişim yok.;)

Böyle yazınca daha okunur, daha anlaşılır, daha dikkate alınır, daha önemsenir diye yapmıyorum. Zaten sırf bu yüzden önemsenecekse yazdığım önemsenmesin daha iyidir diye düşünüyorum. Daha anlaşılır olması, renkle veya punto ( punta değil ) büyüklüğüyle ilgili değildir. Güzel Türkçe ve imla kurallarına uymak anlaşılmak için daha etkili olur.;) Size de tavsiye ederim. Puntoyu büyütmek isterseniz büyütebilirsiniz tabii ama çok büyütürseniz forumda çirkin görüntü olur. Ama benim yazılarımda bir düzen ve şekil bozukluğu yok. Saygılar ve sevgiler.

15. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bütün yazılarınızda yazılarınız kalınlaştırılmış bir şekilde yazılıyor sizin yazılarınızda gördüm nerde gördüğümü soruyorsanız.;)
    Ben yanlış anladıysam kusura bakmayın farklı olmak için yazıyorduysanız anlamamışım .;)Güzel Türkçe ve imla kurallarına uyduğunuz için teşekkür ederim ben uyabildiğim kadar uymaya çalışıyorum ama bu konuda eğitim almış biri değilim bu kadar geliyor elimden rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim.;)Saygılar.

16. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Kapışmayın Hacılar Ayırmam haaaa:D:D:D

17. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Serdarım kardeşim ne kapışması estağfurullah benimkisi meraktı, kardeşim alındı galiba o yüzden sevgi ve saygılarımı yazdım.;):D

18. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Geçmiş olsun arkadaşım.

19. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kusura bakılacak bir kusur göremiyorum. Ben alınmadım yanlış anlaşımasın. Ben farklı olmak için kalınlaştırdım demedim ama öyle anladıysanız canınız sağolsun.Sevgi ve saygılarımı bende ilettim sizi incitmek isteyeceğim şeylerin arasında olamaz. Özürünüzü kabul edemem, çünkü hiç gerek yok, asıl özür dilemesi gerekn birisi varsa mutlaka benimdir. Farkında olmadan kırdım sizi galiba...

20. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Yok canım, kapışma olur mu?;)

Saygılar, sevgiler sunarım.;)