Arkadaşlar geçengün eski foçadaydım akşam 8 de adlım oltamı balığa çıktım, hava yavaş yavaş kararıyodu.Salladım kıyıdan oltayı abi atar atmaz yosuna yapışıyor kaya gibi çek çek gelmiyor çekliyorum bakıyorum bütünm iğnelere 3-4 tane yosun takılmış ..Baya bi gezdim sahilde atılcak yer aradım ama ya kayalık ya yosun... Anlıyacağınız boş geçen bir gün..idk
"Kozalak" arkadaş ismini imzana yazarsan hitapta kolaylık olur. Bence Eski foçada Deniz fenerinin dibini bir dene orası kayalık fakat iyi balık yapıyor. Tavsiyem 50Gr zargana topuyla şamandıralı olarak avlanmandır. Dip kayalık olduğundan çok olta koparttım zamanında
Haklısınız hihi benim aklıma şamandıra kullanmak hiç gelmemişti gerçekten teşekür ederim hihi hihi denerim onuda Bu arada nicimin altında ismim yazıyor hook
Eski Foça'da kıyıdan balık avlamak zor iş alan dar teknesi olan tanıdığın varsa ayart onu tekneyle açılın lakin durumlar iç açıcı değil 2-3 parça iri balık almak bile şanslı günün olduğunu gösterir
Birdaha gidersem baya bi gezicem sorucam hatta elinde oltayla giden abileri takip edicem bakalım enreye gidiyolar Attığımda çok sağlam vuruyor balıklar ama sonrası yok işte direk takılıyor yosuna..
Şamandıra kullan,bu arada aklında bulunsun o erişteliklerde kışın çok güzel kalamar avı yapabilirsin onların hemen üzerinden zoka çekersen kalamar alma şansın yüksek ben foçada hep onlarla oyalandım yoksa kayda değer balık yakalayamadım daha
Yok kardeşim öyle avlak yeri değil denizdeki erişte şeklindeki uzun yosunların olduğu yerler erişteliktir