bu kampta balık tutmaya vakit fazla vakit ayıracağım ama bunu yapabilmek için sizin yardımınızı ihtiyacım var o taraflarda hangi balıkları hangi takımlarla hangi yemlerler tutabilirim bu konuda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Tatilde 2 gün eski foçaya gittim denize , balık tutan pek görmedim sadece amatör bir arkadaş ekmekle kefal deniyordu sanırım .Sahildeki balık lokantalarının önünde dolanan çok kefal var ama orada balık tutmaya izin vermeyeceklerini düşünüyorum çünkü masalarla denizin arasında 5 metre boşluk yok .
eski foçada çupra ve mercan için; yem tavuk budu takım klasik üçlü takım , levrek için ;ispariden canlı yem kullana bilirsin. rastgele....
geçen sene gittiğimde bir kaç kişi görmüştüm kurşunları veya iğneleri sürekli dipte takılı kalıyorlardı. bu konuda bir çözüm önerebilirmisiniz. farklı bir teknik veya farklı bir ekipman
Askeri sosyal tesis deveboynunda kalacaksanız önceden söyliyeyim yasak ama gece orda kaçak avlanırsanız bişey olmaz o tesis açıldığından beri yasak olduğu için o koyda çupralar levrekler sargozlar karagözler elden büyük .. gece madya kullanın yanızda sülünez olsun ..
arkadaşlar ben eski Foça'da yaşıyorum tekne ile açılacaksınız size yem olarak sardalye,mamun veya madya öneriyorum.