Eskiden annanemin vitriniydi toruna kalınca böyle oldu atılmasından veya yakılmasından iyidir arkadaşlar kusura bakmayın fotoğraf makinem olmadığı için cep telefonuyla fotoğraf çekiyorum o da biyere kadar bu arada bu da benim küçük organizer kutum
Büyüklerimizin bir lafı vardır; "eskisi olmayanın, yenisi olmaz" derler. Gerçekten de öyledir. Ben de hem israfı sevmediğim, hem herşeyi değerlendirmekten keyif aldığım, hem de gerçekten "eskisi olmayanın, yenisi olmadığı"na inandığım için herşeyi tamamen yararsız hale gelene kadar kullanırım. Vitrin de senin işine yaramış işte ne güzel, güle güle kullan. Bu arada, kamışları üst üste koyduğun kısıma kamış askısı gibi bir şeyler yaparsan daha da kullanışlı olabilir.
Şunun gibi; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=46808 Sen duvara değil de, dolabın içine çakacaksın.
haklısın ABLA öyle bi şeyler düşündüm ancak kamışların boyları uzun olduğu için dolabı kesmem gerekecekti gerekli malzeme de olmadığı için bu seferlik böyle olsun dedim zaten yandaki rafları sonradan ben ekledim orjinalinde yok fotoğraf eklemeyi yeni öğrendiğimden bi hevesle yardımcı olabilecek belki hiç ummadığım bi yerden bana veya başka birine fikir verebilecek fotoğrafları yüklüyorum foruma dolabın dağınıklığından da bellidir zaten öyle rastgele fotoğraf olduğu daha o dolabın alt kapakları var orda da çantalarım var dediğin gibi eskisi olmayanın yenisi olmaz derler atalar aynı mantıktan yürüyoruz abi maksimum faydaya varana kadar devam
Vitrinde makinalar çıplak kalmış ve hoş durmuyor. Makinaların altına en azından el örgüsü dantel sersen daha güzel görünürler. Sandıkta falan vardır. Güzel olmuş. Fikrine ve size o izni verenlere sağlık. :thumb: :thumb:
abi evde gözüme kestirdiğim birkaç el işi dantel flan var sabırla biraz eskimelerini bekliyorum eskimeleri için maksimum gayreti gösteriyorum atılacak aşamaya gelsin evdekileri bezdirsin onlara da el koyup dediğini yapacağım
Bir eşya tamamen kullanılmaz hale gelene kadar işe yarar , eger atmaya kalkarsak işt o zaman ne ekonomi dayanır ne paramız.. çok dogru bir hareket kardeşim.. aklına saglık
Çok güzel olmuş, kamışlara asmak için birde aparat uydurdun mu daha güzel görülecektir ama böyle de gayet kullanışlı. Sennur hanıma "abi" diye hitap etmen güldürdü.
Sennur ABLA'nın dediği çok güzel bir atasözüdür. Ben de eskiye kıyamam. Tamir ,işini de severim. Ben de kızımın yatak odasından çıkan, şifonyer ve 2 kapılı dolabı malzeme deposu olarak kullanıyorum depoda. Eline sağlık.