eskihisar balık avı raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında uğurlu 61 tarafından paylaşıldı.

1. uğurlu 61

uğurlu 61 UĞUR BEYAZ

http://img170.imageshack.us/img170/2417/resim046.jpg
    http://img170.imageshack.us/img170/8779/resim044l.jpg
    http://img19.imageshack.us/img19/8531/resim045m.jpg

Herkeze merhaba
    Pazar sabahı saat 04:30 ile 08:00 arası 4 arkadaş gerçekleştirdiğimiz av maalesef gırgır sonrası oltamıza takılanları resimlerde görüyorsunuz.Balık yasağının bitmesiyle kıyıdan olta balıkçılığıda buralarda bitmiş durumda.Nedeni hertarafta gırgır dolanıyor ve bizim olta atacağımız noktalarda çeviriyor.Dolayısıyla oltamızın kurşunu denize değil gırgırın güvertesine düşmemesine imkan yok.Bu şartlarda balık tutmak imkansız.Yine bu senede Gebzeden kalkıp boğaza geleceğiz durum onu göstermekte.Av yasağının kalkmasıyla gırgırların av yasalarını inceledim:adamlar istedikleri gibi cirit atmaları serbes görülüyor.İnşallah resimleri yollayabilmişizdir.
    Herkeze rasgele.

2. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.

inşallah istediğiniz avları yapmak nasip olur.;)

3. onair

onair musa

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    istavrit
    Ümidini kırma olur inşallah herkesin vardır boş dönme hikayesi o biçim gaza gelirsin hazırlanır gidersin ama gel gelelim olmayınca olmuyor :)

4. LapinCash

LapinCash

Bi şey olmaz umudunuzu yitirmeyin.

5. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Bizler konuşuruz onlar avına bakar yapılacak pek birşey yok.Sadece biz kendi balığımıza bakıcaz.

6. uğurlu 61

uğurlu 61 UĞUR BEYAZ

Yorumlar ve moral için teşekkürler.Sabah boğazda anadolu yakasında ilk avımı gerçekleştirmeyi düşünüyorum.İnşallah bu sefer hayal kırıklığı olmaz.Yeni makine aldım ve misine sardım.Geçenseneden tecrübemiz var .İnşallah rasgelir.Mevki olarak çubuklu sahilini düşünüyorum.Av raporlarında genelde hep arnavutköy adı geçiyor.Oraya inşallah bayram sonrası gideceğim.Bu arada herkezin kandili mübarek olsun.

7. uğurlu 61

uğurlu 61 UĞUR BEYAZ

Bu sabah saat 04:00 gibi Çubuklu sahildeydim.Etrafımda av yapmaya gelen sadece 3 - 4 kişi vardı.Bunlarda sallama usulü çapariyle 1-2 istavrit alıyorlardı.Benim hedefimde olan balık ise Lüfer yada Palamut.Uygun bir noktadan rapalamı atmaya başladım.Alttan ,orta sudan, dipten derken vakit epey geçmiş, fakat siftah yapamamıştım.Takımlarımı topladım ve sahil boyu gezdim.Genelde istavrit tutuyorlardı.Anadolu kıyısına henüz Lüfer ve palamut girmemiş herhalde.Bundan sonra takibe devam,herzaman içimde bir umut var,takii gidipte tutamayana kadar.Ogün umudum kırılsada hafta sonu geldimi uyku uyuyamıyorum heyecanımdan.Sitede takipteyiz ,arkadaşların paylaşımlarıyla ve av fotoğraflarıyla şimdilik avunuyoruz.
    Herkeze rasgele.

8. Resul Eray

Resul Eray Eray

Favori Makine:
    Abu Garcia
    evet uğur haklısın eskihisar ve darıca da bu sene iş yok desek yeridir.
    hiç bu kadar kısır bir sezon görmemiştim.balık yasağı olsada darıcada balıkçı barınakları boş durmuyorlar. bizim gibi olta balıkçıları ise arta kalanları ancak görebiliyoruz.

geçen sene bu vakit kardeşimle darıca sahilden sandal ile sanırım 3 saat gibi bir sürede yaklaşık 4 kilo istavrit mezgit karışı toplamıştık. bildiğimiz tüylü 10 lu çapari ile.
    aynı yer aynı nokta yine kardeşimle bu sefer 2 saatte 4 adet mezgit.
    durum işte bu. içler acısı yani. seninde dediğin gibi sanırım bizede boğaz yolu görünecek.
    ufak bir not: kefkenli bi arkadşaımla beraberim şuanda. orada palamut sezonu açıldı diyor.
    ilgililerine )=

rastgele.

9. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Nasip kısmet. Bir dahakine artık

10. uğurlu 61

uğurlu 61 UĞUR BEYAZ

Resul beye

Evet Resul bey.Aynen Darıca Eskihisar hiç bu seneki kadar kısır olmamıştı.
    Dolayısıyla bizde arayış içerisine giriyoruz.Bu hafta bayram tatilim boğazda geçecek.Tabi bahsettiğin gibi Kefken tarafında kıyıdan palamut avı yapılabilecek yer varmıdır bilmiyorum.İşin kötü tarafı yüzme bilmediğim için kesinlikle: değil sandal gemiye bile binmiyorum.Oyüzden kıyıdan av yapılabilecek yerleri tercih ediyorum.Bu konuda Kefken tarafında böyle bir yer varsa arkadaşına sorarsan sevinirim.
    Teşekkürler Herkeze iyi bayramlar.
    Rasgele.