Kullandıgım eski rapalalarımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar kimisinin dili olsada konuşsa kimisi beş para etmez ne kadar da pahalıda olsa kimisi hem ucuz hem iyiydi.. favorilerim yeşil ve sarı olanlar... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Çok güzel bir koleksiyon Akın kardeşim, umarım bunlarla gönlündeki trofeleri yakalarsın :thumb: Bu arada konuyu yanlış yerde açmışsın
resimler açılırken ilk resimde sol üst köşedeki su üstü gözüme çarptıhihi ve şahsen beğendim... 2ci sitrike pro r114b 2 parçalı sahte,onun aynısı gagasız olanı var ve aynı görünüm çimen yeşili var, burdada gözümden kaçmadı,strikepro r114b sahtelerin gözleri hep düşüyor,kimin çantasında görsem.kesin bir gözü yokhihi nettde de çok okudum aynı sahte üzerine,sanırım sahtenin boyasından kaynaklanıyor bu durum.farklı bir boya var üzerlerinde,porselen boya gibiidk son olarak o cam sahteyi beğendim.umarım aksiyonu iyidir..
merhaba abi cidden koleksiyon güzel bu kadar çeşit olduğuna göre her birini kim bilir kaç kez denedin sen en çok hangilerinde verim aldın özellikle levrek palamut vs deniz balıklarında silikon mu su üstü rapalamı hangisinden
yorumlarınız için çok teşekkür ederim resimlerin yarısı yüklenmiş devamını yükleyecegim bu gönderdigim resimdeki strike prom en iyisiydi rahmetli (soldan 3.sıra ) soldan 4. sıradaki tamamen benim tasarımım gagasız pervanesi suda giderken beyaz köpük çıkararak geliyol soldan 6.sıradaki de el yapımım şeffaf fiber malzemeden 3 parçalı olarak yaptım sadece gagası çok ince oldu ona çare bulamadım kadir abim yorumların benim için çok önemli bırak dedigini bırakacam fazlalıklar yigenlere oyucan ignelerini çıkarttıktan sonra tabiki ... Uploaded with ImageShack.us
o halde şahsi fikrimi sunayımhihi 4 cü resim sol üst köşeden aşağıya doğru: 1 ci sahte 2 nolu sahte 3 nolu sahte strike pro parçalı olan, onun altındaki büyük mavi sahte karnı mezgite benziyenhihi bu sahtenin sağındaki limon strike pro,ve onun altındaki sarı limon sahte. kısacası ilk resim den 6 tane alıkoyuyoruz ..................................................................... 5ci resim: de en üstte siyah bir sahte var altı turuncu olan,yukarıda seçtiğim 2 nolu sahte ile aynı deyilse onuda alı koy.. s 5ci resim ortada 2 tane zargana var onlarıda alı koy,gerçi pek ümitli deyilimhihi yine 5ci resim,2 zargananın ortasında sırtı mavi sahte var,yanlarını göremediğim için yorumsuz yine 5ci resim: parçalı strike pro sahtenin altında kırmızı kafa sahte var,8cm civarı onu alıkoy ................................................ 8ci resim ilk sıra soldan sağa doğru: 2 3 5 6 7 sahteler 8ci resim alt sıra soldan sağa doğru: 1 3 4 6 nolu sahteler ............................. 9 cu bu gün eklediğin resim soldan sağa doğru: 1 2 7 nolu sahteler: not: ragotlar orjin ise alı koyabilirsin,deyilse en yakın çöpe yolla.. bu listeyi bir araya getirip topluca yakınen bir resim çekersin artıkhihi
Çok teşekkür ederim dikkate kesinlikle alacagım bu arada strike pronun çift parçalı sahtesi bende 4 adet var 2 sinin gözü düştü ama çok menunum özellikle 6 metrelerde tekne sırtısına çok uygun iskenderunda kendi rekorumu kırdım diyebilirim bugun kısmetse geri kalanlarında resmini yollarım not : mesajın çıktısını aldım evde gerekli işlem uygulanacaktır..