Resimleri karıştırıkene.. elime geçti geçen yıl bu zamanlarda kuşadası marinada yeğenim (ortada çömelik) tutmuştu.. balıgın fotografı önüme geldi..saolsun marinadaki çalışanlar vinç felan kıyıya aldılar birde hatıra fotoğrafı çekmiştik..yani ben çektim..naçizane paylaşlayım dedimde?.: aynı balıktan assubay arkadaşım(denizci kendiside tutmuştu 2 sene önce) gemi nöbetinde ikene.. bana yollamış idi..oda bayagı zorlanmış ama erat vasıtası ile gemiye almışlar... bak şimdi... Neden gülüyorsunuzki??? allah allah :hıııı: alınırım ha...
Gürol ustan açık etme yav... yegen yüzerken bu meret saldırdı bizim yegene ona halat attım ben yegeni çektim zati beline kadar balıgın agzında idi yegense ufak sıyrıkla atlattı bu işi... aldık balıgı kıyıya. (Bildiğiniz gibi deyil .... bu konu çok ciddi)
Mehmedim bu meret sanırım kayış balıgı dediğimiz türün bir azmanı... bana da bir kardeşim yolladı bu fotoları...bende sizlerle birlikte biraz gülmek istedim.. yüzünüzde bir tebessüm oldu ise ne mutlu bana...
Aman Diyeyim Ugh Ulu Manitu.Ben böyle bir mahlukatı kazara yakalasam herhalde karar verene kadar hayvan beni denize alırdı .Muvaffak Abim görüntü muhteşem de işin aslı nedir ? Güzel Abim meraktan çatlayacağım.
Valla nedim im dediğim gibi bana da bir kardeşim yolladı bu fotoları...bende sizlerle birlikte biraz gülmek istedim.. ama gerçek bu valla bakınız http://www.7days.dk/fishes/saltwaterfish/fiskdk/sildekonge.htm ve Regalecus glesne http://www.amonline.net.au/FISHES/fishfacts/fish/rglesne.htm vs
Şimdi bunu temizledik...rulo yaptık şişe geçirelim diye .. ama şiş bulamadık. arkadaşlar..hani bir balık bir domates hesabı...naapcaz..??? bulamayınca .. mecburen ölesine tavada yapılacak...aşkama kadar bitmez.. belediye sınırları içinde herkes yeter kanaatimce..
Ben Pişirmem Güzel Abim Pişirirsem de başında sızarım.Hani mangalda pişirme sırasında bir duble iyi gidiyorda ... Bunda Bir büyük yetmez ustam..
Yeğeninizi canlı yem olarak kullandınız yani Olta kullanmadan da bu iş sadece sağlam bir halatla hallediliyor demekki. Hımmm bunu bir denemek lazım.Ama yeğeni nereden bulacağız,bendekiler karta kaçtılar. Ödünç yeğen varmıydı acaba kargo ile yollasanızda ben ödemeyi buradan yaparım. Saygılar sunarım,arada gülmeye de ihtiyacımız var.Paylaşım için teşekkürler.
atış serbest mufi abi koyuver gitsin valla avcılık senin kanında var abi şaka bi yana çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık