Mekan: İstanbul Anadolu Yakası Takım: Şamandıralı 2 köstekli takım İğne: Mustad 505 2 Numara Beden: Hikaru 0,30 Köstek: Hikaru 0,25 Hava Durumu: Hafif poyraz Av Partneri: Sabri Son günlerde eşkina raporlarının gelmesi ile birlikte, özellikle Aret'in ve Can'ın raporlarını da gördükten sonra geçen hafta belirlerdiğimiz mekana dün gece Sabri ile beraber gittik.. 2 3 Tane teke topladıktan sonra zaman kaybetmemek için 2 iğneli şamandıralı takımı suya attım.. Sabri kendi takımını açarken bir yandan da benim oltaya bakıyor ben de az ilerde teke çıkartmaya çalışıyordum ki 10 dk. sonra Sabri'nin sesiyle arkamı döndüm.. Arkamı döndüğümde İğnenin ucunda 20 25 cm civarında bir eşkina, ne ara nerden çıktığı belli olmayan bir kedi, olayı şaşkınlıkla izleyen Sabri derken kedi balığın üzerine saldırdı.. Pist mist demeye kalmadan kedi bizden daha uyanık çıkmış ilk tuttuğumuz eşkinayı bir güzel kapıp kaçmıştı Moral bozmak yoktu, zaten insanın yanında Sabri gibi biri varken insanın morali pek bozulmuyor Avımıza devam ediyorduk ki 1 saat sonra benim şamandıra tekrar kayboldu.. Bu sefer kedinin de bakışları arasında balığımızı çektik.. İlerleyen saatlerde 2 3 vuruş daha aldıktan sonra günü tek balıkla sonlandırdık.. Bu arada bir not düşmek istiyorum; şamandıralı yemli avcılık benim kullanmaya alışık olmadığım bir sistemdir.. Düzeneği Sevgili Aret'in raporunda anlattığı şekilde hazırladım.. Bu sebepten dolayı kendisine teşekkür ederim..
tebrikler valla siz hiç yoktan 2 tane eşkina tutabilmişsiniz. bizde dün gece eşkina denemesi yaptik hem canlı teke kullandim hemde canlı boru kurdu ama maalesef sonuç alamadık eşkinadan yana bizim yan tarafımızda bir abi 1 tane eşkina aldı o da sonradan gitti.. gece 03.00 de avı sonlandırdık eve döndük gece avında ki sonuç 2 gelincik 1 iri boy iskorpit oldu tabi oltaya gelen istavritler cabası...
Vaay kardeşlerim harikasınız :clap2: anlayamadığım kedi kaç santimdi ki 25 cmlşk eşkşnayı kapıp kaçabildi bu arada bence hayatını avını yapan kedi oldu, eminim ki o da kendi arkadaşlarına sözlü bi rapor vermiştir :laughing:
Birileri kediye kaptırmazsa inşallah daha iyileri gelecek Sağol Ersin.. Takım belli noktaların haricinde vuruş almıyor, gece biraz kısmetli olduğumuzu söyleyebilirim.. Sağol Berkan Abi.. Kedi trofe kediydi Balığı mideye indirdikten sonra şamandırayı bizden daha iyi takip ettiğini söyleyebilirim
Birdahakine zor kapar herkes kendi kısmetini yer :laughing: Trofe kedi sen takımı kurtardımıza şùkret gerçi yavaştan malzemeleri toplamaya başladı yakında rakip olur mekanada sokmaz bizi sonra
Elinize sağlık.. Hasret kalmıştık büyük balığa. İkinize de helal olsun... Kedi olayına gelince tek sorum olcek: Nassıl baaşardın Sabri? Bir anlat yahu :laughing:
Anadolu Kartalları sizinle gurur duyuyor.Tebrik ederim güzel iş çıkarmışsınız. Kedinin foruma raporunu eklemesini bekliyorum
Sevgili Deniz ve Sabri öncelikle tebrikler.Güzel bir eşkina yakalamışsınız.Fakat marmarada eşkina avının son dönemecine girdik diyebiliriz.Aynı takımla yem olarak yine teke kullanarak baltabaş karagözleri almaya başlayacaksınız ısrarla deneyiniz.Avınız daim olsun selamlar sevgiler...
Tebrikler Deniz ve Sabri. Son dönemi de olsa maksat sistemin çalisirligini test etmek. Çalismis da. Bundan sonra karagöz ispari iskorpit gelincik gelebilir. Bellimi olur belkide levrek..
Sağol Metin Abi.. Nasıl başardı sorusuna gelince ben de dünden beri onu düşünüyorum Teşekkür ederim Orhan Abi.. Sizin raporların yanında bizim mütevazi avların lafı olmaz..
Tebrikler Deniz. Çok güzel bir rapor. Kedi birini gıdıklamış ama olsun Nedir bu kedilerden çekimiz. Gene de güzel bir av, benim başımı bekleyen kediler aç kaldı. Dahasına rastgelsin...
Teşekkür ederim Üstat Sizin raporlar ilham kaynağı oldu bize de.. Denemelere devam edeceğiz artık, ne çıkacak zamanla görürüz inşallah Sağol Roy Sistemin çalışmasının iyi bir yönü daha var, geçen hafta vuruş almama rağmen dibe takıldığı için balığı çıkartamamıştım.. O yönden de güzel oldu
Volkan bu rapor esasında tam senlik, orda olup gördüklerini kendi üslubun ile yazıya döksen tam arşivlik olurdu Teşekkür ederim..
çok saolun hep beraber inşallah rast gelsin aramaya devam edicez tabiki ama kısmet diyelim daha güzeli size rast gelsin çok saolun daha iyisi size rast gelsin aynen arıcayacağız kısmetimizde ne var sa artık kedilere kaptırmamak şartı ile