Arkadaşlar İzmir körfezdeki Eşkinaları unuttunuz olmuyor sürüsüne bereket hemen her gün alıyoruz biraz dikkat,yaz kış çıkar,çamur türü veya yosunlu bölgelerde sıkça rastlaya bilirsiniz.Saygılar
oncelıkle herkese gunaydın hoşgeliniz süleyman bey bende yeniyim çok keyifyili bir forum herkese tsk. bu arada ıstanbulda bıldınız yenı eşkine yeri varsa sevinirim.
öncelikle teşekkürler alsancakta yeni dikilen anıt heykelinin 5 ila 10 metre önünden kurşunsuz akşam denerseniz başarılı olabilirsiniz. hepinize iyi avlar rasgele.
Hasan kardeşim eşkina şu anda her yerde çıkıyor. Nerde en iyi yakalarım diyorsan; kayalıklarda önü derin veya dik yerler eşkina yakalamak için en iyi yerler, hem atması kolay olur hem de dipte fazla takılmaz
Aramıza hoşgeldiniz.Bende ufak bir hatırlatma yapayım bari eşkineden pek anlamam ama ; Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 1/2 Numaralı Tebliğ Yayımlandığı R.Gazete: 19.10.2007-26675 Tebliğ No: 2007/4 BEŞİNCİ BÖLÜM Alan Yasakları ve Sınırlamalar (6) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır.
Öcelikle herkeze selamlar uzun zamandır aranızda degildim mesajlarınızı anca okuyabildim.Arkadaşımızın bildirgesi için teşekkürederim ama yazılan bildirgenin içinde kıyıdan avlanmak diye birşey yazmıyor yazılan güzergah gemi yolu oldugundan dolayı yasaktır diye biliyorum...