Dün geceki eşkina avımda kareleri sizlerle paylaşmak istedim hava çok sertti yemde fazla bulamadığımızdan dolayı harç bitti yapı paydos misali avımızı erken sonlandırdık birkaç iskorpit ve gelincikden başka yakalanan balıklar bunlar olta kılasik mantarlı çift köstekli takım herkeze RASTGELE Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
İlk tebrik benden olsun meranın hakkı verilmiş yine bende nereye kayboldu bu yine diyordum kaşla göz arasında bu kadar olur daha bereketli avlara kardeşim rastgelsin.
kardeş ilk önce tebrik etseydin de öyle sorsaydın Zait abi ellerine sağlık çok güzel eşkinalar almışsın afiyet olsun rasgele
tamda lezzetli zamanı. fırında pişirilince ne yenir onlar. afiyet şeker olsun. ustam oralarda ne yem kullanıyorsunuz eşkina için?
hay maşallah.. ooo maşallah zait abi hiç boş durmuyorsun Allah ta boş bırakmasın... yine güzel balıklar tebrik ederim,yarın akşam bende gidiyorum kısmetse büyük ihtimalle aynı yere yem kaçamı boru kurdumu kullanmalıyım.. sanırım uçtan aldın düşündüğüm yerse geçen akşam iskeleden pek randıman alamadık orda umarım bir avlakta karşılaşırız görüşmek üzere selamlar..
Zait ustam tebrikler , yine döktürmüşsün maaşallah, Allahtan ki harç bitmiş , durmak yok ava devam.reeling
teşekkür ederim abi oranın ne yapacağı belli olmuyor bildiğin gibi süprize açık bir yer iri balıklar var iki tanede koparttım sağolasın recep abi marmarada bir yer teşekkür ederim ibrahim kardeş teşekkür ederim kadir sıra senin paşalarda inşallah gerçekten güzel oluyorlar süleyman abi genelde boru kurdu kullanırız teşekkür ederim övünç bu ara balığın zamanı gitmek lağzım hem balığa giden yakalıyor biliyorsun inşallah sanada rastgelir kardeşim ben boru kurdu kullandım kuruçeşmeye çay içmeye beklerim teşekkür ederim hakan uğraştımı değiyor gerçekten
teşekkür ederim ismail bey bir iki balık alınca evin yolunu gözlerim yemin bitmesine sevindimhihi tabiki bu balığa gitmeme engel değil
Zait güzel balıklar almışsın..! tebrikler, K.çeşmede görünmüyorsun artık..! eşkinaya tekrar ne zaman gideceksin..!? bende belki takılırım peşine..! idk diyorum ama..! ama gideceğin günü haber verirsen tabiki...! Selâmlar...
teşekkür ederim erhan abi çalıştığım için akşam ve haftasonu uğruyorum avcılar kulübüne haftasonları balıktayım beklerim