TARİH:09.06.2012 YER:BURHANİYE Kullanılan malzeme:0.25 dam misine iğne:4 numara dandik bi iğne olta:EL OLTASI SAAT:23.30-00.30 Cuma günü eşimle konuşurken hadi Burhaniyede kemer sitesinde bulunan eşimin ailesinin yanına 2günlüğüne gidelim dedik.Ve c.tesi günü ben boru kurtlarını bursa dan alıp burhaniyeye yola çıktık.Burhaniyeye vardığımızda benim plan yapılmıştı akşam yemeğinden sonra saat 10a kadar ailecek gezip sonra oltaları alıp burhaniye limanında daha önce belirlediğim ve 0.35misineyi pamuk ipliğini koparır gibi kesen balıkları avlamaktı.
Av eşkina avı gibi başladı lüfer avına döndü sanırım. 0,35 misineyi pamuk ipliği keser gibi kesecek balık eşkina olamayacağına göre...
Flash flash acaba eskina gelecek mi? Yoksa balon muydu o balik. Az sonra Bende yazinin devami bi bende gözükmüyor sanmistim
Eşkinalar yola çıkmış..! yakında gelirler..! sizde çok acalecisiniz..! biraz sabırlı olun, yaz var kış var, elbet bir gün gelecekler.. lâkin vakit geçmiş olacak.... hihi ( biraz şarkı sözü gibi oldu ama neysssse...) :laughing:
Balık yine oltanın ucundadır acaba yine misinayı kesecekmidir derken hanım seslenir. Hadi sabah oldu işe geç kalacaksın
mesajın devamı yazılırken herhalde kapı çaldı , misafir geldi ve sonrada mesaj falan unutuldu. Bizde böyle heyecanla beklemeye koyuldukki eşkina gelecek diye
Favori kamış:dam,favori makina:dam,kullanılan misina :dam,raporun sonuda büyük ihtimalle dam'dan düşer gibi olacak
önder abi raporu tamamlayamadan ya işe gitti yada bağlantısı koptu ben filmin sonunu biliyorum ama bu zevk önder abiye kalsın güzel bi av raporu sunacağına eminim en azından balığın metini duydum.
ya arkadaslar çok güzel espriler bulmuşsunuz ama ön izleme yapacakken konuyu aça bastım o yüzden böyle oldu..tamamlanmış şeklini gönderdim..