Gerçekten bu eşkina avı bir muamma inanın yerini buldunuzmu balığı alıyorsunuz ama 2m sağnızdaki icabında bir tane bile alamıyor yani taşını bildiğiniz zaman bu iş oluyor arkadaşlarım sadun41 metin ve mürsel abiye ve metinin arkdaşı adını unuttum kusura bakmasın hepsine tek tek teşekkür ederim neşeli bir aşkamdı gerçekten gittiğimize deydi herkeze rastgele.. (Takımlar şamandıralı iskandil 2 no iğne 20gr kurşun) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Sayin abim tebrikler. Cok guzel ve umit verici bir rapor olmus. Tas baliklarinida cok ozledim bi arada insallah devamida gelir rastgele :thumb: Darisi basima
Maşallah tebrikler üstad, eşkinalar güzelmiş, bizde dün gece burada sezonu açtık Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz, hemen iki metre yanımızdakiler at-çek yaparken biz aynı takım ve yemle sinek avlıyorduk. Bundan sonra bu raporları daha sıklıkla göreceğiz inşallahhooked
Zait kardeşim güzel eşkinalar yakalamışsınız.tebrikler, inşallah devamı gelir.Bu sezon diğer balıklarda olduğu gibi eşkinada iyi ve erken av vermeğe başladı.İki akşam üst üste yaptığımız denemelerde hatırı sayılır balıklar aldık. Bizim buralarda yaşanan olaylardan sonra ne rapor nede fotoğraf paylaşmak geliyor içimden.Artık Esenköy limanında yaptığımız güzel avlar hatıra olarak kaldı.Hoş bir yönden de bu durum bizi farklı avlaklar bulmaya farklı sitiller geliştirmeye yöneltti. Dediğiniz çok doğru.Dün akşamki avımızda kardeşim de dahil olmak üzere avlaktaki arkadaşlardan hiç biri balık alamazken Çok güzel balıklar aldım.Bu da bir kısmet işi demekki. Hele son aldığım kilo üstü eşkinayı yanımdaki vatandaşın şamandrası benim önümdeyken ve arada bir karış mesafe varken almam geçenin esprisi oldu. İnşallah daha güzel ve adrenalin dolu avlar hepimize nasip olur.
8 teşekkür ederim öskan kardeş bende özlemişim inşallah daha irileri sanada rastgelir teşekkür ederim isa kardeş bu eşkina böyle bir balık kimini güldürürken kiminede hiç av vermiyor sizlerdende sık raporlar gelecek inşallah teşekkür ederim mesut darısı başına teşekkür ederim abi sizinkilere çıkmaz çok teşekkür ederim cengiz kardeş teşekkür ederim abi bende seni tebrik ederim mehmet abiye selamlar(o bahsettiğin yerden güzel balıklar almaya devam ediyorum ama saman altından su yürütmek rapor yok abi kal sağlıcakla) teşekkür ederim ahmet kardeş
Çok güzel balıklar. Avı nerde gerçekleştirdiğinizi sorabilir miyim sakıncası yoksa? Hereke tarafı mı? Bir de yem olarak ne kullanıldı?
Harika balıklar , tebrikler. BU manzarayı gördükçe her akşam eşkina avına çıkasım geliyor. Ama teke bulmak çok zor. Boru kurduna kalıyoruz maalesef.oda bir var bir yok buralarda . Bu arada takımınızdan da bahseder misiniz , kaç köstek , misina kaç mm. köstek boyu vs. teşekkürler , tekrar tebrikler.
Çıkabileceğini düşünüyorum diyelim, öngörü sadece , tutanı görmüş , duymuş değilim. Olsada kimse söylemez zaten İzmit körfezinde , yalovada kiloluk eşkinalar çıktığına göre istanbulda neden olmasın . Ben deneyeceğim şahsen , fakat tek derdim yem .
O güzellerin daha irileri sana rastgelsin Senin levreklerin yerini tutmaz ama volkan kardeş ama bu sene o levrek işine el atmayı düşünüyorum Yem olarak boru kurdu avlandığım mekan tam karşısı Teşekkür ederim özkan kardeş çift köstek 0.30 misina kullanıyorum daha irileri size rastgelsin Teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun inşallah