Dün akşam iş çıkışı herzamanki mekanım olan gürpınar sahiline gittim saat 8 gibi oraya vardım. Karidesleri limandan zulalayıp başladım ava. Hava karardıkdan 15dk sonra ilk vuruşu aldım. Ama ne vuruştu başladım çekmeye oltam birazda eski gacır gucur sesler geliyor makineden ve o anda çat misina koptu ve büyük bir hayal kırıklığı hemen yeni bir takım hazırlıyım derken 15dk geçti. Tekrar denize oltayı yolladım ve yeni bir vuruşla beraber resimde üstte duran eşkinayı aldım (930gr) Şimdiye kadar aldıgım en büyüğüydü. İğneyi mideye komple indirmişti uzun bir amilyat sonrası iğnemi kurtarıp yeniden salladım ve arada istavritler rahat bırakmadı yaklaşık 15 tane istavrit aldım. Makaramdaki misinayı 3 yıldır değiştirmiyordum 3 kez takımımı kopardım buda bana ders oldu Avımı 11'de bitirip eve döndüm. Av sonucu olarak : 3 eşkina yaklaşık 15 adet istavit 1 adet ispari aldım. Uploaded with ImageShack.us
güzel av olmuş tebrikler bu ara balık baya kesti burada. gece avında bazen benim oltayıda mezgit baskın yapıyor çileye dönüyor resmen yem yetiştirmek ama her zaman avda en iyisi hedef balığın gelmesi. bu arada ben mustad 1 numarayı kullanıyorum balığı genelde iğneyi yutmadan alıyorum çünkü küçük yavruların yutması çoğu zaman ölmesi demek tekrar tebrikler
evet çok haklısınız iğneyi direk miğdeye indiriyorlar bende mustad 2 numara kullanıyordum ancak iğnem bitmişti 5 numara takmak zorunda kaldım bu yüzden amilyat yaparak çıkarmak zorunda kaldım ama neyseki yavru balıklar denk gelmedi
güzel av olmuş tebrikler istavrittten az irice balığın 930 gram gelmesi dahada güzel daha büyük balıklar tutman dileğiyle
istavrit büyük olunca öyle görünüyo bilseydim böyle yorum geliceni en ufak istavriti seçer koyardım altına mrsparkle :laughing: sick hihi Bu arada balıkları derindondurucudan alıp çektim resmini balıkdan gelince duşa girmiştim direk reeling
merayı yine ziyaret etmişin avınıda almışın neşende yerinde pazara gel gidecez mezgide yalnız yeni gelene capayı cekdiriyorlar bilgin olsun unutma öğlen sonu mimarsinan fener yanı 1gülüm tekneylehook reeling
abi geçerken beni gürpınardan alınya oraların yabancısıyımda biraz bu arada tekne okadar buyukmu kaç kişiyiz
tekneyi servis aracımı sadın öğlen sonu mimarsinan limanı fener yanı buzluğun varsa al saat 1/2 gibi cıkarız hadi geç kalma hazırlan reeling