7.11.2009 da trabzon sürmenede yakalamış olduğum eşkine(mavruş)balığı 1. balık 650 gr 2. balık 1.150 gr
Murat abim görmesin diycektim ki görmüş.Balıklar süper taşlarını ziyan etmeyin lütfen.Devamını bekliyoruz.
Murat bu Eşkina hayvanı sadece kayalık yerlerde mi yaşar ? Yoksa çipura gibi kumluk yosunluk yerlerde de olur mu? Not: Hiç yakalamadığım için bilmiyorum.Soruda başka birşey aramayalım.
Epeydir eşkina raporu gelmemişti.Güzel balıklar ellerinize sağlık.Murat bey Marmarada nedense bu yıl pek eşkina yok galiba.
Genelde Tarkan, çok ehlikeyf, çok kibarcık, çok ürkek bir balık, gündüz kayanın kovuğuna at 100 tane olta birine gelmez, gece yakamoz aldıktan sonra çıkıyor, emin ol sahildeki aydınlatma lambaları bile etkiliyor bu mubarek hayvanı,
Bizim yaka, Tuzla Pendik Kartal kırık, ama dün paylaşılan raporlarda Bursa'dan bir eşkina avı var, birileri takribi 25 civarı balık almış, kırmışlar eşkinayı
Maşallah ne güzel balıklar değil mi? Tam ben de ''Murat bunları da görünce çıldıracak'' diyordum ki sen görmüşsün zaten Ben sana tiyolar vereceğim de yerin uzak kalabilir
Tebrikler Abdulkadir Abi, Sürmenede nerden aldınız bunları? Yeniay? Balıkçı Limanı? Konağın Önü? veya farklı bir yermi?
Trabzonun sahil kesimi hep doldurma olduğu için en çok eşkinaya atılıyormuş. 5 kere geldim Trabzona kısmet olmadı bir türlü. Abdulkadir abi birkaç kişi söylesem tanır mısın acaba oralarda, belki tanıdık çıkarsın
balıklar gerçekten lezzetli gözüküyor,tebrik ederim.Eşkina balığı ile lut balığı arasında bir benzerlik var mıdır eğer bilen varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
eşkina balıgına orduda karagöz diyorlar. medrese önü limanında çok guzel çıkar. en çok tutmasından zevk aldıgım balıklardan bırıdır.
Tebrikler,hakikaten harika balıklar.Yem olarak ne kullandınız?Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,