doru yaa bende bişey unuttum diodum bu 2 no ve kahverengi olan iğne aynı zamanda çaprazdıda nese ben size tekrar teşekkür ederim bugün bayaa bi sorumu yanıtladınız
Eşkine avında 2-3 nımara Mustad 532 serisi iğneler kullanıyorum ve çok memnunum..Ancak Eşkineler 1kg ve üzeri ise 1 ve 01 kullanmanızı öneririm..
Her sorun cevaplanır ama bence bir üstadın msn adresini alıp ordan sorman daha iyi olur .Dha net bilgi alırsın Ben msn yerine sorularımı buraya yazsam ya banlanırdım ya forum benim konuları görmezden gelirdi
Erdemcim ben yazdığın iğneden bahsediyorum..19528 seri olan iğne bu iğne yazdığın iğne değil ..Bu iğneyi biliyorum..Bildiğin gibi 532 lerin kanca sonrası uzantısı daha fazla olduğundan daha avcıdır
Abi pardonya yanlış link koymuşum ama neredeyse aynı iğne.Gaga kısmı felan herşeyi ile aynı.Ve Mustad'ın katologunda şuan yok nedendir anlamadım.Daha önce vardı.
Abi çok özürdilerim.Sıcaklardan erken bunama geçiriyorum. İğne numarası 19428 bende inceliyorum 19528 ile aynı diyorum Ben bu iğneden çok memnunum damağı içeri olduğu için vuran balık kolay kolay kaçamıyor.