herkeze selam bu hafta sonu ilk defa eşkina avına gidecem abilerime eşkina ile ilgili birkac soru sorucam.... -eskina avı için boru kurdunu istanbulda nerelerde bulabilirim? -Yada eşkina için önerebileceğiniz farklı yem çeşidi varmı? -avlak sığ ve kayalık olmasından dolayı mantarlı olta düşünüyorum sizce verimli olurmu? -kaç numara iğne kullanmalıyım siyah yada beyaz fark edermi?
lütfen aşağıdaki linki dikkatle ve sonuna kadar oku, aradığın birçok şeyi bulacaksın, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=7382
oguz kardesim eskina avı ile ilgili bir bilgim yok ama istanbulda boru kurdu bulabilecegini sanmıyorum birkac balıkcı arkadas gurubum var istanbuldan birlesip tolu sipariş verdiklerinde ben yardımcı oluyorum zira izmirde boru kurdu bulmak cok kolay
ayrıca madem ki boru kurdu bulmakta sorun yasıyorsun iyi yem buldugunda salamurasını yap böylece salamura yaptıgın yemi rahatlıkla 3 - 4 ay kullanabilirsin
canlı batak kurdunun iş yapmaması için hiçbir sebep yok, lakin genel, canlı teke ve veya canlı boru kurdu kullanıyor eşkina avında,
Bahsettiğin kurt batak kurduysa, canlıysa çok güzel iş yapar, zaten şekil olarak da boru kurdunu andırır, birde canlı teke bulabilirsen oda iş yapar, bu yemler aynı zamanda mırmır içinde geçerlidir, dediğin gibi kayalık yerde avlanıcaksan şamandıralı takım canını sıkmaz, derinliği iyi ayarlarsan.... Sana... RASTGELE