Uzun bir aradan sonra herkeze merhaba. Bu sezonki ilk avım.Cumartesi gecesi sabaha karşı ispariza avlamak için avlak yerine vardım.İğneler küçük olunca bazı eşkinaları kurtarma şansıda olmadı fakat balıklar yasal sınırlar içinde,Herneyse kısaca anlatalım geceyi. İgneler 5 numara siyah çapraz,yemler boru kurdu sadece kafaya yakın olan yerleri 3cm kesiyoruz bu yüzden 3paket boru kurdu alıyorum ve sadece 15-20 adet canlı kafa tarafı kalıyor.Yemlerin tam ortasından yani kurtların içinden kançayı geçirip kafaya 1cm kala çıkarıyoz kurdun kafası kancanın altında hareketli olmalı kurdu öldürmeyin. 2 köstekli takım kullanıyoruz avlak yerine gitmeden en az 10 takım hazırlıyoruz malum kayalık alanda avlanacağız ve ben her iki atışımda bir köstekleri takıyorum avlak yerinde bol miktarda kaya balığı olmasından dolayıda devamlı takılır sabretmek lazım balık tutmanın ilkesi bu. Şamandıralı takım istediğim noktaya atış yapmam için uygun değil onuda söyleyeyim Herkeze bol şanş...
rast gelsin bereketli av olmuş tebrik ederim. en alttaki balık nedir acaba karagöze benziyor ama rengi çok açık acaba fotoğraftamı böyle çıktı yoksa sizin oralara özgü bir balıkmı?
Tebrikler ekrem; o isparizanın kardeşide benim arşivdedir bilesin ,mavruşlar da sudan çıkınca morarıyor enteresan...
Tebrikler ekrem avın bereketli olmuş eşkına barbun iskorpit bizöyle isparilere sarıgöz diyoruz afiyet olsun .
Teşekkürler,Aret söyledi ispari teşekkürler yılmaz fırsatım olursa hataya çupra avına gelecem sende artık yayınla şu çupraların resmini teşekkürler, Onuda tepside fırına sürdük Ortadaki küçük balık barbun, 5-10 metre teşekkürler,