saat 23.30 galata köprüsüne intikal. Hedef balık eşkina. Kullanılan yem :teke kullanılan olta : üçlü klasik dip, 75gr kurşun saat 00.00 da oltalar suyla buluştu. sabaha kadar 2 sağlam vuruş aldım ikisinden de iri iskorpit çıktı, ikisinide aynen suya iade ettim. hemen yanımdakiler bir eşkina aldılar ama çok küçüktü. limit altı dedim, oda neymiş limit mimit bilmiyoruz dediler. alkollüydüler fazla girmedim münaşakaya. sabaha karşı eminönü iskelesi civarında 2 yunus dikkatimi çekti. kıyıya çok yakınlardı. sabah hava aydınlandıktan sonra hiç olmazsa 1-2 tavalık sardalya alayım dedim. çapariyi suyla buluşturdum.. 2 saatte 1 sardalya, 2 kraçe aldım... onlarında suya iade ettikten sonra keyfsiz evin yolunu tuttum..
Keyfini bozma bence bende 2 gündür eşkina peşinde heder oldum ama benim oltaya vuruş dahi olmadı.İskorpit de olsa oltandaki o vuruşu hissetmek bile benim ne zamandır özlemini duyduğum bişey.En kısa zamanda kavuşursunuz umarım.
olsun be ozan...ben bazen saatlerce ki en sonuncusu on saat kadar falandı...at babam çek babam...bir numara olmaz...ama zevki yeter...diğer konuya gelince...insanları uyarmak elbette vatandaşlık görevimiz...en doğru olanı yapmışsın...anlarlar yada anlamazlar...
ee iskorpit yenmiomu ? onları atmasaydın ya kardeşim hemde iri diyon .. eti çok qüzlmiş onların ben yemedm ama arkadaşlar öyle dedi.
güzel çorbası olur, ancak ben sevmiyorum iskorpiti.. denize iade ettim, belki seven birinin oltasına gelir..