sevgili balıkavı net ailesi geçte olsa çumartesi avımı sizlerle paylaşmak istedim gündüz gittiğimiz mırmır avı hüsranla sonuçlanınca akşama eşkinaya takıldık eşkina avımız bereketli geçtiilerleyen saatlerde rüzgar çıkıp balıkta kesince saat 21 gibi avımızı sonlandırdık herkese bereketli avlar dilerim rastgele(son resimdeki çirkin kızım sümeyye adar)balıklarla poz vermek ona kaldı URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/15274471.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/507/96729866.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/14864188.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maşallah maşallah balıklara kim bakar sümeyye varken vallahi allah bağişlasın zaten sen yemessin sümeyye hazırlasın ben bir akşam uğrarım artık bizede yakalamak nasip olacakmı şöyle eşkınalar acaba. (yanındaki hiç yabancı gelmedi )
Tebrikler süper eşkinalar. Olta düzeneği nasıl bahsederseniz güzel olur. 3. resimdeki balık nedir abi ilk defa görüyorum ?
sağol abi teşekkür ederim sümeyyenin ağzı kulaklarında muammer amcası onu çok seviyomuşda kıkırdayıp duruyor çocuk değilmi işte nasıl seviniyor görsen herkes beni sevdi diyor yan taraftaki mürsel abi akpınarlı sen onlardan büyüklerini kafama vurursun yakında sağolun adem bey allah bütün çocukları nazarlardan saklasın
teşekkür ederim kenan kardeş takım altta 30 gr kurşun iki karış aralıklarla1 no iğneli iki köstekli bir takım
Tebrikler. Balıklar harika görünüyor. takım şamandıralımı ve yem olarak ne kullandınız onuda belirtirmisiniz.
teşekkür ederim hüseyin kardeş ben biri şamandıralı biri dip olmak üzere iki olta attım şamandıralı takımda aynı yalnız kurşun 20 gram yem canlı teke ve boru kurdu
Zait abi çok güzel eşkinalar almışsın,ne güzelde ışıldıyorlar öyle darısı oltamızın ucunda hissedilsin bu arada abi sargozlar dan hiç haber gelmez oldu geçen sezon maşallahın vardı yani
Epeydir raporlara hasret kaldık zahit kardeşim.Güzel eşkinalar tutmuşsunuz. Darısı hepimizin başına.Sümeyye kızımın elinde bir oltası noksan. Bu yaz artık av arkadaşı aratmaz size.Allah nazardan korusun, bizler için de gözlerinden öpünüz güzel kızımızın. Bu ara havalar epey soğuk gidiyor. Bir türlü göze alıp gidemiyoruz. Bu tarafa balığa geçerseniz haberimiz olsun. Bizde bu bahaneyle belki balığa gidebiliriz.
Zait güzel balıklar almışsın tebrikler,... eşkinaları ve yanılmıyorsam pisi balığınıda, MIRMIRI..! aldığın yerdenmi aldın...!? görüşmek dileği ile...RASTGELE...
merhaba kadir teşekkür ederim ama kardeşim herkesin bıranşı ayrı laf aramızda bende senin paşalara hastayım sana bol şanslar diliyorum rastgele sargozlar ocakta başlayacak inşallah bu senede verimli olur teşekkür edrim abi sümeyyeyide hemen öptüm aralıktan sonra düşünüyoruz bu aralar buralarda eşkina kovalıyacağız sağlıcakla kal abicim mehmet abiye selamlarımı iletin lütfen teşekkür ederim abi aynı yerden değiller görüşmek dileği ile
tebrik ederim zait abi güzel balıklar kardeşimizin eline de pek yakışmış Allah nazarlardan korusun,iğnen balıksız kalmasın..
Güzel balıklarını tebrik ederim eşkina çok sevdiğim balıkların arasında aynı zamanda çok lezzetli afiyet olsun sevgiler hoşçakal.
Zait ellerine sağlık üstad güzel balık almışsın. Ellerine , Dalağına , böbreğine yüreğine sağlık))) Daha iyileri Rasgelsin inşallah....