Herkese selamlar, Yaklaşık 1 senedir hastalık nedenleriyle ayrı kaldığım Bandırma'ya daha yeni gelebildim.Yoğun bir kaç günün ardından dün akşam değerli ustam Mustafa abiyle(Bandırmalı) buluştuk. Mustafa abinin, Bülent abin de geliyor demesiyle onu da alıp ekibi tamamladık ve yola koyulduk.Avlağımıza vardığımızda hava kararmıştı.Hiç vakit kaybetmeden aldığımız taze boru kurtları ile yemlediğimiz çift köstek ve şamandıralı takımlarımızı denize gönderdik.İlk dakikalardan vuruşlarımızı ve balıklarımızı almaya başladık.Genelde ufak eşkinalar oltalarımızı yokladı hatta bir kaç tanesinde bizi ziyaret etti ama hepsi sevilip suya iade edildi. Gecenin en güzel anı ise 90+4' te Mustafa abi ve Bülent abinin golü atması oldu.Son balıklarla beraber saatin gece yarısını göstermesi ve aniden çıkan fırtınayla beraber toplanıp dönüş yoluna koyulduk.Özetle çok güzel ve bol muhabbetli bir geceydi. Bu geceyle beraber bu sene sezonu açmış bulunmaktayım.Herkese iyi günler
Tebrikler 2 gün önce Bandırma daydım.Mendirekte olta atanlar vardı gece eşkinanın başladığını söylemişlerdi...Daha iyilerine rastgele...
Balık avı aralığınız uzun olmuş, (geçmiş olsun) ama dönüşünüz muhteşem olmuş, çok güzel eşkineler doğrusu, tebrikler, enkötü avınızın böyle olması dileği ile, ...RASTGELE...
sevgili kardeşim murat dostum bülent sayenizde bende kurtlarımı döktüm gırgır şamata güzel bir balık avı yaşadık pehlivan dostum senide 90 +4 kurtardı ona göre yoksa dilimden kurtulamayacaktın bir dahaki maçı uzatmalara taşıma
necmi abi geldiğinin haberini aldım pehlivan dostumuzun oğlu görmüş seni ben başka birine benzetmiştir dedim ama plaka 17 deyince izmir dönüşü uğramışlardır diye tahmin ettim
Artık şüphe kalmadı ki uğursuzum abi, aldığınız boy boy eşkinezler gözüme gözüme soktu acı gerçeği... Bereketli avlarının devamını dilerim Muratcım.
Kurtlarımızı döktük Sevgili kardeşim benim için de güzel bir avdı.Şamatası muhabeti güzel bir geceydi ayrıca seni tanımaktanda memnun oldum Mustafaya gelince gene ustalığını gösterdi sende hiç fena sayılmassın.Ben son annda golü attım ama unutmayın ki assolistler sahneye en son çıkarlar en yakın zamannda maçın rövanşında görüşmek üzere sevgiyle kal.
Bandırma ya gezmeğe geldik bütün gün sahilde hayal çay bahçesinde oturduk.Uçar av ramazan ağbi akrabam oluyor.Damadı Ferhat la dükkanda konu açıldı seni tanıyorlarmış.Rastgele..
yalovadan bandırmadan eşkina haberleri geliyor. avınız bereketli olsun. İnsallah haftasonu bizimde yüzümüz güler...
Murat'cım,Mustafa ve ve Bülent abilerim sizleri tebrik ederim,güzel bir raporla bölgemizin avlarını taçlandırdınız.Vardiya saatimin tersliği nedeniyle aranızda olamadım belki ama yine siz sevgili dostların bu keyifli avını görmek beni mutlu etmeye yetti.Her zaman rasgele