her zaman olduğu gibi sevgili dostum ihsanla düştük yollara ama bu sefer yalnız değildik şanslı dostum kasımla beraber. avlakta bizden başka kimse yoktu. o yüzden rahat rahat avlandık .aşağıda yaptığımız avdan kareler sunmak istiyorum. avlak bartınıjn ücra bir köşesi, kuş uçmaz kervan geçmez, yem olarak boru kurdu kullandık şamandıralı ve dip takımları vardı. çok keyifli bir av oldu saaat: 10:00 ile 04:00 arasında yakalasık toplamda 13 parça alıkoyduk küçükleri ve gelincikleri tekrar suya yolladık. daha güzelleri sizlerin olsun diyorum. tepsidekiler benim diğerleri de ihsanın yakaladıları.
tacettin hocam merhaba.avlarınız daim olsun.geçen avınızda baya bi takım kopartıp balıkları alamamıştınız.bu sefer eşkinalara pek şans tanımamışsınız.tekrar tebrik ederim.
balıklar cok guzel... eskına sualtında zıpkınla avlandıgım zamanlarda vurmaktan cok ızlemesını en cok sevdıgım balıklardandır.. bır kere guvenını kazanmayı saglarsanız suyun altında kelebek gıbı etrafınızı sararak kacmazlar ve sıze cok guzel bır seyır zıyafetı sunarlar.. onun dısında olta ıle avcılıgındada avı cok zevklıdır.. ama kucuk olanlarını yada kılo altını almamak ve sureklı aynı merada degılde farklı yerlerde avlanmak surunun ordakı varlıgını surdurebılmesını saglayacagını dusunuyorum.. tebrıkler rastgele