Forumdan Yavuz arkadaşım cuma sabahı msj çekti ve x merada eşkina çıktıgını soyledı Bende balıga gıtmeye nıyetlıydım hemen boru kurtlarını temin ettim. Akşam 10 da avlaktaydım ama saat 3 e kadar tek bir vuruş alamadım.sonra o can sıkıntısıyla kendımın bıle tahmın edemıceğim burda eşkina ne arar dediğim bi avlakta oltamı salladım ama iskorpit veya gelıncıkten başka bişey gelmıcegını adım gıbı bılıyordum sadece otobus saatlerinin başlamasını beklemektı amacım.ama oda ne atar atmaz bi balık gelişi eşkina gibi ama o kadar inanmışımki merada eşkina olmucagına öle boş bı hayalle çekıyrdum ama bı baktım gerçektende eşkina şaşırdım afalladım sevindim.sonra yemı takıp bıdaha attım dibe oturur oturmaz bi tanedaha ve bıdaha ve bıdaha saat 4 ten sabah ezanına kadar 12 tane aldım bı o kadar kaçırdım 4-5 tane saldım takım kopardım takım bağladım bütün gece yapamadıklarımı 1 bucuk saate sıgdırmıştım ne uykusuzluk kaldı ne açlık adrenalin tavan Boyların çok tatmın edici olmaması ve yeterli sayı olduğu için avı sonlandırdım.Çok verımlı bi yerdi. Allah tan tektim ve kimse görmedi ordan eşkina çektiğimi, yoksa şuan o merada herkez eşkinaya deniyor olurdu.sürü balıklarına benzemediği için bu balık korkuyorum açıkcası kuruturlar diye.uzun zamanlarda yaptığım en zevkli avdı atçek atçek Yavuz mera tavsıyen için teşekkur ederım ama bir vuruş bile alamadım orda yinede saol
Tebrikler Emin. Resmen şov yapmışsın. Lüfergillerdeki başarı yemliye de taşınıyor galiba İnatla sabahlamanın güzel sürprizi olmuş. Bence o mera bi daha öyle eşkina vermez. O ana kadar o kadar dua ettin belki de ki, bi tanesi kabul olmuş gibi Nasiplerin hep açık olsun, oltan balıksız kalmasın...
Merhaba emin abi ,bugüne kadar ki eskina ,sarikanat,karagöz raporlarını ilgiyle takip ettim ,bi gün senle tanışmak ve beraber olta atıp tecrübelerinden yararlanmak isterim sana da uygunsa ,saygılar...
Teşekkür ederim.Bence yine av vercek diye düşünüyorum akşam maç olmasa gıtcektım ama önce gs sonra balık daha ıyılerı senın olsun İzmire selam boru kurtları için saol izmir
Tebrik ederim Emin, peki bize niye rastlamıyor bu esmerler? 2 senedir köşe kapmaca oynuyorum kendileri ile, merasıdır, yemidir, takımıdır, mevsimidir, saatidir, havasıdır derken araştırdık durduk ama yine de bulamıyoruz bir türlü. Anlaşılan ünlü meralarda değil de en akla gelmedik yerlerde aramak lazım bu balığı
Teşekkür ederim. Walla abi kısmet ne diyelim. Ben hiç tecrübem yok eskinada ama uç kere gittim ucundede tuttum demekki acemi şansı gerekiyor biraz