Dün gece Siftah yapmak niyetiyle eşkina avına çıktım. 1-2 saat iskorpit ve gelinciklerle uğraştım. epeyde zevk aldım. Sonra oltayı çekerken birden dev bir ağırlık hissettim. Dün geceye kadar yanımda hiç getirmediğim kepçe ne hikmetse sanırım içimize doğmuş yanımızdaydı hemen kepçeleyerek aldık. 3 kiloya yakın Rus kefali ardından 20 dakika sonra 1 kiloya yakın bir tane daha. gece bitmeye yakın niyet ettiğimiz eşkinayıda yakaladın ama oldukça küçük olduğundan suya geri saldık. Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler. Afiyet olsun. Bu rus kefali İstanbul boğazı Anadolu yakasında çıkar mı? Çıkarsa nerelerde çıkar. Bilgisi olan var mı?
neye niyet neye kısmet değilmi olsun buda güzel deniz nasibini vermiş, boş dönmekten iyidir afiyet olsun
Zannedersem şamandıralı takımla avladınız.Yem,iğne bilgisini de yazarsanız faydalı olur.TEbrik ederim.
Teprikler,deniz sürprizlerle dolu sizinde kısmetinize kefal çıkmış afiyet olsun. yem sanırım boru kurdu.
Yem canlı boru kurdu. iğne markasız 1 numara Şamandıralı bir takım kullandım. şamandıra - fırdöndü - 3 iğne (dip oltasından bozma) - en uca şamandıraya uygun kurşun.