Bizim grup bir eksikle hep aynı kerim abim emin ve ben,dün öğlen çok sevdiğim ve değer verdiğim macit abimden gelen bi telefonla tuttuk fıstıklı yolunu güzel balık yapıyormuş,akşam 20;00 civarı vardık fıstıklıya küçük fenerin önünden attık oltalarımızı suya basladı bekleyişimiz deniz çok güzel hafif çalkantıyla beraber bir iki balık almaya başladık saat 21:00 olduğunda ben üst üste birer kiloluk güzel sayılabilecek balık aldım veavımızı 23:00 civarı bitirdik herkesin yüzü gülüyordu,herkes gölüne göre 3-4 er balığını almıştı,sonuç olarak bendekiler;
Tebrikler eşkineler gerçekten güzelmiş, yalnız, nasıl bir takımla, iğne, misine, vs gibi, ne çeşit bir yemle yakaladınız anlatırsanız bizlerde öğrenip istifade etmiş oluruz, küçük fener, çıkıştaki kayıkların olduğu mendirekmi oluyor, teşekkürler, herzaman,... RASTGELE...
tebrikler güzel balıklar almışsınız. nasıl bir techizatla avlandığınızı da açıklasaydınız keşke, istifade edenler olabilirdi.
tebrikler harika balıklar, eşkina avı ile ilgili biraz bilgilendirme yapabilir misiniz. nerede avlanılır, hangi yemi sever. saygılar
teşekkür ederim; Takım olarak klasik şamandıralı tek iğneli (owner 50173 1 no) takım kullandım,derinlik fenerin önünde 4-5 mt arasında yem olarakta borukurdu kullandık,kıyıdan denize dikey olan mendirekte avladık.
teşekkürler Eşkine benim bidiğim kadar bu aylarla ve eylül,kasım aylarında kıyıdan mendirekler de ve doğal kayalıkların bulunduğu yerlerde sıkça avlana biliyor,borukurdu ve teke ile iyi sonuçlar aldım,benimde çok fazla bilgim yok ama akşamları hava karardıktan sonra ve sabah gün açmadan önce daha fazla yakaladığım oldu.
Cevap verdiğiniz için, çok teşekkürler, oltanız ve iğneniz balıksız kalmasın, herzaman, ... RASTGELE...