eskişehir acil yardım

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında halil26 tarafından paylaşıldı.

1. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    ustadlar acil bişey sorcam eskişehirdeki musaözü yasaktı ava acıldımı herkese rasgele :)

2. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Tebliğe göre şuan bir yasak durumu söz konusu değil :)

Ayrıca şu konuda daha 16 ağustos 2013 tarihinde konuşulmuş demekki yasak değil :)

3. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    gördüm onlarıda işi sağlama alıyım dedim :) bugün gittim 6 tane limit altı sarı sazan tuttum küçük olduğu için saldım hepsini

4. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Eger uzak gelmez diyosaniz buyrun kutahya taraflarina dogru alalim oltalarinizi ve sizi :)

5. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    :) ya uzak değilde izin bitiyo benim iznim az daha olsaydı bişeyler olurdu :D

6. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Musaözü kurumuş minicik gölet o gölette avlanmaya değmez giriş 15 tl zaten gidin başka yere sayın abim keyfinize bakın.Gçen hafta çatörendeydim .Hayatımda bu kadar çok kiloluk balığı bir arada görmedim saygılar.

7. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    çatörene 3 yıldır gitmiyorum ne taraftan neyle balık aldın abim saygılar :)

8. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Abi seyitgazinin içinden geç ,dört yoldan sağa dön yolu takip et ,anayola çıkıyosun zaten .Numanoluk köyünün tam karşısından girecek arabayla barajın kenarına kadar ineceksin.Numanoluk köyünü bulursan zaten tam karşısından baraja giriş var diğer taraflardan baraj kenarına kadar inemezsin.

Yem olarak ben geçen hafta boili ve makarna kullandım.Boiliyi attım ama diğer oltalar susmayınca gün boyu boiliyide bozuk makarnaya yöneldim.İlk füzeyle bir kaç kilo kuzu yemi ve mısırla yemledim.

Benim balık avı için tek geçtiğim bir makarna var tavziye ederim.Kancadan düşmez girerkende kolay girer.Carefour kendi makarnası var carfour makarna düdük makarna ama bu bizim dısarda satılan yüzük makarnalardan küçük düdük makarnalardan hafif büyük genelde 4 5 adet takarak dip oltasıyla atıyorum.

Sabah ve 3 4 den sonra iyi balık verdi.Gece uyudugum icin oltaları kıyıda bıraktım.Boş döneceğini zannetmiyorum yani dönmek için gerçekten ya şanssız yada birşeyleri yanlıs yapmak lazım.Sanırım salı yağmur cok şiddetli olmazsa yine catorende olacağım denk gelirsek sizinlede tanısmak isterim saygılar.

9. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Burada kimse kolay kolay paylaşmıyor avlakları ama bu hobide eli boş dönmenin ne kadar sıkıcı olduğunu bildiğim için diğer tavsiyelerim Keskin ve dodurga.

mehteran bunu beğendi.
  10. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Keskini bilmem ama dodurga için yüzde 10 ihtimal veriyorum +40cm balık almak için çok uğraşmak lazım :)

11. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    çok saol abi bakalım çarşamba iznim bitiyo pek vakit yok gidebilirsem pazartesi gidicem çok saol verdiğin bilgiler için tanışamazsak seneye inşallah bende isterim eyvallah :)