Eskisehir Belediye Baskani

Konu, 'Genel Konular' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Bundan yaklasik 20 sene önce Eskisehir'e gittigimde, Porsuk cayi su anda Türkiye'nin geneline tamamen yayilmis sehir icinden akan nehirlerimizin, derelerimizin o pis, igrenc renkli, bol kokulu görüntüsüne sahipti. Simdi ise Eskisehir Avrupa'nin bir cok sehrinden daha modern bir görüntüye sahip ve Porsuk oldukca temiz görünüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12099633.asp?gid=229

Ideolojisi ya da mensup oldugu parti ne olursa olsun sayin Yilmaz Büyükersen gibi yöneticelere sanirim bu günlerde oldukca ihtiyacimiz var. Onun gösterdigi duyarliligi umarim diger makamin manasini sadece o koltukta oturmak ve kendi keselerini doldurmak olarak bilen kisiler de birazcik olsun ders alip, gösterirler.

Kendisini tebrik ediyorum. Eskisehirlileri de yaptiklari tercih icin kutluyorum..

Selamlar, sevgiler..

2. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

80 yaşına yaklaşmış bir insan.
    Ve görevinde 3.dönemi,insanlar boşa değer verip rekor oylarla seçmiyorlar demekki.
    Profosör doktor;Yılmaz büyükerşenin şahsında görevlerini layıkıyla yerine getiren bütün insanları selamlıyorum.

3. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Bugun nette gezınırken bende bu fotoya rastlamıştım şansa bak..Gercekten hoş şeyler yapmış.[​IMG]

4. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Evet, çok şanslıyız.

5. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

28-29 yıl önce öğrencisi olma mutluluğunu yaşadım.:) Eskişehir'e gittiğinde gerek üniversitesinde, gerekse belediye başkanlığında çok başarılı olacağını biliyordum.:) Nasıl? derseniz, hakikaten bazı insanlar vardır ki tanıdığınızda bunu içinizde hissedersiniz.Son seçimlerdeki duruşu da ayrıca takdire şayandır.