Bundan yaklasik 20 sene önce Eskisehir'e gittigimde, Porsuk cayi su anda Türkiye'nin geneline tamamen yayilmis sehir icinden akan nehirlerimizin, derelerimizin o pis, igrenc renkli, bol kokulu görüntüsüne sahipti. Simdi ise Eskisehir Avrupa'nin bir cok sehrinden daha modern bir görüntüye sahip ve Porsuk oldukca temiz görünüyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12099633.asp?gid=229 Ideolojisi ya da mensup oldugu parti ne olursa olsun sayin Yilmaz Büyükersen gibi yöneticelere sanirim bu günlerde oldukca ihtiyacimiz var. Onun gösterdigi duyarliligi umarim diger makamin manasini sadece o koltukta oturmak ve kendi keselerini doldurmak olarak bilen kisiler de birazcik olsun ders alip, gösterirler. Kendisini tebrik ediyorum. Eskisehirlileri de yaptiklari tercih icin kutluyorum.. Selamlar, sevgiler..
80 yaşına yaklaşmış bir insan. Ve görevinde 3.dönemi,insanlar boşa değer verip rekor oylarla seçmiyorlar demekki. Profosör doktor;Yılmaz büyükerşenin şahsında görevlerini layıkıyla yerine getiren bütün insanları selamlıyorum.
28-29 yıl önce öğrencisi olma mutluluğunu yaşadım. Eskişehir'e gittiğinde gerek üniversitesinde, gerekse belediye başkanlığında çok başarılı olacağını biliyordum. Nasıl? derseniz, hakikaten bazı insanlar vardır ki tanıdığınızda bunu içinizde hissedersiniz.Son seçimlerdeki duruşu da ayrıca takdire şayandır.